![]() |
|
Гордост |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | ||
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 08.Јануари.2008 во 15:14 |
|
Dali ste gordi? I sto pretstavuva za vas gordosta?
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 16:51 |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nekoj pomisluva deka gordosta e zapravo inaet...no,
definitivno ne se vo pravo... ne sum neshto gorda na sebe vo posledno vreme... ![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
Neznam dali mozam da najdam edna rabota na koja mozam da kazam deka sum gord. Vo praksa drugo nesto koristam. Gordosta kako da e minata rabota kako da sum go frlil na zadnoto sediste i ne dozvoluvam toa da me vodi.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Inaetliva...nikogash
Изменето од mamma - 08.Јануари.2008 во 23:59 |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Ако не сум горд на самиот себе значи дека не се почитувам самиот, дека во сопствените очи вредноста ми е нула.
Ако не сум горд што сум Македонец не би живеел ниту ден повеќе во Македонија. Ако не се гордеам со професијата, би нашол друга. Ако не сум горд на жена ми - таа се гордее со мене. ![]() |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
da, da, epten sum gorda na mojata gordelivost!
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a ,da ne si ,...tvrdoglava?,....le da e toa,...izgleda,..
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
NE, MAMMA, JAS NE MISLAM TAKA.
DALEKU E GORDOSTA OD INAETOT
MOZEBI E POBLIZU DO ZBOROT DOSTOINSTVO,
OTKOLKU DO ZBOROT INAET
JAS SUM GORDA, AMA NE GORDELIVA
GLAVATA GORE!!! SO POGLED NA VTORI SPRAT!!!
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Kulpritot na gordosta ( i ne samo na nea) e - Egoto !
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|
a kako da raspoznaes(dokolku moze da se uvidi) kade e granicata megju gordosta i egoto?...
|
||
![]() |
||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
|
![]() Изменето од RebeL - 08.Јануари.2008 во 23:13 |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
Gorda sum i zalam poradi toa...propustiv tolku mnogu ubavi raboti......
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
Гордост е чувство, она што го чувствуваме внатре, во себе, а горделивост ве манифестација на гордоста, покажување на гордоста пред јавноста. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |