![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13871388138913901391 1553> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
како му е правилно име бисерна?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
не бисерна
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ааа опасна типка е глорија....
![]() ![]() бај д вај... изи да не учи со тебе некој WILD BOY,... taka e na msn ?? ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
не уше сепак не е како шо треба ама не знам дали ќе помигни био-енергијата
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
i nina1...aj kazi sega iskreno..kako e tetka ti posle "tretmanite" kaj Glorija?...sto ti vika..kako se oseka..ko na 7 nebo a? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
не се смеете туку закочени и се рацете и затоа и треба био-енергија
|
|
![]() |
|
а тетка ти од дрво да не е па да и треба БИО енергија ????
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
НЕ СЕ СМЕЕТЕ БЕ ЛУЃЕ НАЈОЗБИЛНО ВЕЛАМ,
![]() САМО КОГА И ВИЕ СЕ СМЕЕТЕ И МЕНЕ МИ ОДИ НА СМЕЕЊЕ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ова изгледа како ние да сме возила а глорија-бензинска... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Глорија е бајачка и ја знам лично ,на тетка ми и дава био-енергија |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
ej kakvi ste..pa sto i fali na Glorija...ako ne Sabinceto e tuka
![]() |
|
![]() |
|
абе луѓе не бајајте тоа не успева ич
![]() |
|
![]() |
|
да бее... да ме фане некој малер... после ти крив
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ке идеме на специјализираната бајачка обука и после ке станеме магистри по баење... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13871388138913901391 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |