![]() |
|
IN VINO VERITAS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Автор | ||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
мама...лично искуство?
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ova mi e neshto poznato...
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Vistinata e vo nas samite, a vinoto samo go naogja patot do nea..
|
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Кога смe под алкохол, зборува другиот/та во нас...................... Но за жал тоа е најголемата вистина.
Изменето од orlov - 07.Јануари.2008 во 02:10 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
IN VINO - VESELBA,
IN VINO - PESNA I RACE GORE,
IN VINO - UBAJNA,
VERITAS??? NA KOJ MU TREBA VERITAS...PIH!!!
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
...ja tebe...hik !...mnogu te cenam...mnogu...hik !...dobar covek si...aj turi po edna...hik !...
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
епа тоа викам...зависи колку ке се начукаш...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Ej a zamisli situacija, pijan si i vo glava ti se vrti nekoja nezaboravna ljubov i i velis na taa do tebe po greska: TE SAKAM (a vsusnost ne mislis na nea) i i se pustas stravstveno da ja baknuvas ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
pijaniot treba da bide sreken ako moze da zboruva
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
|
тоа зависи колку ке се начукаш...ама потсете те се уште еднаш...
ОНА ШТО ТРЕЗНИОТ ГО МИСЛИ,ПИЈАНИОТ ГО ЗБОРУВА ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Ili pak (uste pozgodno scenario) "izvini ama mislev deka si nekoj drug"... |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
|
E i ti si vo pravo! I posle utredenta mu vikas, oops sorry moment na slabost bese ![]() |
||
![]() |
||
|
Pa jas ne pijam alkohol a dobro mi odi iskazuvanjeto cuvstva, sto znaci nemaat vrska edno so drugo( barem vo mojov slucaj). Spored mene moze da se sluci sprotivnoto, da kazes nekomu deka go sakas dodeka si pijan a vsusnost da ne go mislis toa
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |