![]() |
|
Колку е легален вашиот софтвер? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | ||
hacko ![]() Сениор ![]() ![]() The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Јануари.2008 во 19:46 |
|
Kolku e legalen vasiot softver?
|
||
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Па оперативниот систем и по некое ситно програмче се друго илегала
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ic i nekam da imam legalen, vaka se osekam kako pirat od karibite
|
||
![]() |
||
KIKO_ivanovski ![]() Сениор ![]() The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
|
Pojma neam
|
||
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
||
![]() |
||
stole ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
|
Навистина не знам. Оперативниот систем го купив на Бит Пазар, но прима Македонска подршка исто како да е легален. Инаку ако не е лиценциран, не може да работи на Македонски. Од програми користам се што можам да најдам.
|
||
Дали човекот е создаден од Господ, или Господ е измислен од човекот?? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
|
Се ми е легално, освен она што не е легално
![]() |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
![]() |
||
hacko ![]() Сениор ![]() ![]() The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
||
![]() |
||
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
|
Sve piraterija
![]() ![]() Изменето од khaleefah - 04.Јануари.2008 во 18:04 |
||
![]() |
||
stole ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
|
hacko не смеј се толку на овој духовит, но вистинит одговор. ![]() |
||
Дали човекот е создаден од Господ, или Господ е измислен од човекот?? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
|
А зошто ми е легално? па не сме толку богати да плаќаме софтвер. Кј тоа три гласа дал дека има повеќе легално? Баш би сакал да се кажат овде да видиме што тоа легално имаат, па толку легално ни во америка нема.....
![]() |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
![]() |
||
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
|
Што е легално, а што не е? Дали CD-то од Enter е легално? Ако е легално, имам доста легален софтвер.
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
![]() |
||
MAKEDON-FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
|
ЦД-то е легално ама со трајл софтвер.
|
||
![]() |
||
|
Е тој трајал се променува во ТРАЕН софтвер
![]() |
||
||
![]() |
||
GePaRD ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
|
Оперативниот систем ми е легален, а се друго пиратерија. Кога би ставал легални програми тогаш би инсталирал по една програма годишно, поради "ниските цени" и достапноста.
|
||
GePaRDiTe Se UShTe ZiVi
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |