![]() |
|
ТЕТОВАЖА.....КАКО - ШТО? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 32> |
Автор | |
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
убава е, ама помали се повеќе по мој вкус
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
не мора ни никој да те разубедува...поточно што има да те разубедува.
|
|
|
|
![]() |
|
anac ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
imam tetovaza na bedroto sonce i vnatre mala crvena mesecinka :) si ja obozavam
napravena e majstorski a naj interesnoto e sto imav mlades mllecok i covekot uspea da ja zaobikoli pa ja smesti vnatre vo sonceto i e vednas vo srpceto do mesecinkata ![]() |
|
![]() |
|
anac ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Plodna Makedonija ![]() |
|
![]() |
|
kucka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Decki jas sum nova ovde i moze nema da se vklopam odma ama kako i da.
Jas postovam mnogu tetovazi i bidejki imam obemni gradi ![]() imam edna tetovaza na preponi zasega. |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
imam istetovirano bodlikava zica okolu nadlakticata(kako na pamela) i sega se kaam
![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
ok fala na sovetite, samo uste hrabrost mi treba i mesto sto moite nema lesno da go zabelezat
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
младежи , бемки,израстоци... никако не смеат
![]() ![]() ![]() ![]() едино лузните ( и пак зависи у која фаза) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Нормално дека несмее,но сепак тоа прво треба да се погледа за да се заклучи што понатака
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
мхм ок тогаш у таков случај ?? Јас знам дека врз бемки не смее да се тетовира... |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
a sto imas tetovirano ako moze da se znae?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |