![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 180181182183184 441> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
malo... sedi mirno svadba se sprema.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
нина збунет е твој
вел си е мој хихихих туку вел кажи сеа ке ме сакаш ли секогаш ке ми вариш ли кафе во 6 сабајле ке ми ја полниш ли кадата со вода ке ги успиваш ли децата ке ги јадеш ли моите специјалитети зашто сакам да готвам и ме бива |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...opaaaaaaa...ama chekajte sea ![]() ...hmmmmmmmmm se sprema bura nekoja...aj dobro...nema veze poshto ne ja znam nevestava pred deneska, ke i gi prostam sve grevoite nejzini...ustvari ne me interesira minatoto nejzino... ![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
ne znam leleeeeeeee ja baram deca na FORUMOV edcvaj zbunet go najdov
![]() |
||
![]() |
||
|
....well.... everything is posible...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
е да мила така е
![]() |
||
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...ке ме сакаш ли секогаш(zasekogash da) ...ке ми вариш ли кафе во 6 сабајле(moze nema problem ako piesh tursko i mleko bonus ke dobiesh u nego) ...ке ми ја полниш ли кадата со вода(nema problem sakam toa i plus dobijash beli rozi gratis u vodata so mazasa) ...ке ги успиваш ли децата(da-ali ako zaspijam pred niv nema ljutenje-hahahaha) ...ке ги јадеш ли моите специјалитети зашто сакам да готвам и ме бива (pogotovo ova-a i ako gotvish bolje od majka mi svaka chast ke ti "dam ruka") ...nevesto...sto praime za prezimeto tvoe sto ke treba da go nosish...? ![]() |
||
![]() |
||
|
Well and Blueprayer Extravagant....
vi odgovara... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ako be jas sakam da si go nosam staroto
|
||
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
ovaka togash Well Extravagant & Blueprayer Femme Fatale Extravagant moze li ?? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...moze da ti dam da si izberesh kuma i plus da gi krstish ti decata po tvoe, vo zamena za prifakanje na moeto samo prezime, a ribche...aj kazi neshto drugo ako sakash da se dogovorime...aj ljubi te ja...da ne zaglaime sea tuka...viish kako sum fin abe Bechka shkola sum ali Balkanski smer... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
well kasno palish... se imame i kumovi... i starosvat i starosvatica... se se...
![]() ![]() samo zet ni faleshe.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 180181182183184 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |