IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 77>
Прашање: Дали ни е потребна ЕУ
Одговор Гласови Статистика
32 [35,16%]
45 [49,45%]
3 [3,30%]
11 [12,09%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Калпазан Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2006
Локација: Slovenia
Статус: Офлајн
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Калпазан Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 09:03
Не, тој сака да сме дел од некаква си усрана Шиптарија а тие нас да ни ги дадат маљцинската права и да га причам на македонцката јазикот!
Македонија - Моја Дежела
Кон врв
Калпазан Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2006
Локација: Slovenia
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Калпазан Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 08:41

Има ли уште некоја будала во Македонија што верува дека грците ни се пријатели или дека се воопшто, хуманоиди?

Еве што треба да се направи.
1,Тесни врски со Русија
2,Тесни врски со Н.Р.Кина
3,Конверзија кон Ватикан, за да се заврши со грчкото духовно ропство, познато како `Православие`
4,Копнена блокада на грчката граница, да не може НИКОЈ да помине, ниту американец.
5,Прекинување на сите врски со грција, дипломатски, патни,железнички, телеграфски, телефонски и забрана на поминување на границата, под МРТВА СТРАЖА

Па да видиме дали циганите од етиопија и понатаму ќе јадат цигански говна по европските кулоари

Македонија - Моја Дежела
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 08:11
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Originally posted by blashka blashka напиша:

..zatoa sega so Crni Grujo ni trgnaa rabotite...Eve ne molat i za NATO i za EU...ah Grujo...a be za da covek bide premier treba i da se odnesuva kako takov трепкање

a da te stavime tebe za premier beli diogene...za dva dena ke gi resis rabotive a...плазењеплазење

..prifakam..samo da znaete odma ke ja legaliziram marihuanata..ke bide zakonski strogo kontrolirana..ke ja legaliziram prostitucijata (koj saka da se prca neka se prca bez strav dali ke go fatat ili od bolesti)..od Makedonija ke napravam vtora Holandija a od Skopje Amsterdam...glasajte za mene

Po se izgleda ti SE ke napravish AMA Makedonija NE, neli batka? намигнување

diogenskopje, quote;
jas sum da se pripoime kon Grcija...k*r ke ne boli posle toa...direktiva sme u NATO i EU..a ke imame i more голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 03:02
Европа бара ама нема.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 01:43

kultuzin i diogen...

jas nekolku zbora napisav...a vie kakvi idei ste razvile...

od Amsterdam...kanali...trefka...kako ubavo ste ja prestavile

Holandija {se cudam kako vi se zivee ovde}...

... imeto, za imeto bese muabetot...

ЕЕЕЕ.НЕ Е СЕКОГАШ СЕ ЗА СМЕЕЊЕ,АМА....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 01:26

kultuzin i diogen...
jas nekolku zbora napisav...a vie kakvi idei ste razvile...
od Amsterdam...kanali...trefka...kako ubavo ste ja prestavile
 Holandija {se cudam kako vi se zivee ovde}...
... imeto, za imeto bese muabetot...
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 11:55

...ma kanalite ni se tuka sto zborish..(blagodarenie na Trifun) ..samo da gi povrzeme so mostcinja..i ok..np...ti si mi minister za zemjodelstvo kultuzin голема%20насмевка (ali nema pusenje na rabotno mesto )голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Nebe pa ti,kakvo rabotno mesto,si odam u kofi shop ko gospodin,pa minister li sum ili so.

Ova ideja bez zafrkancija e dobra.Megutoa za ova treba da se ima kultura,nie sme stoka za taa rabota brat.

A inace poradi nedostig na Travce kaj nas mnogu golem zamav zemaat drugite drogi,sto e mnogu opasno.

Neznam dali znaes Holandij e zemja so najmal broj na narko zavisnici i boli od AIDS.
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 11:51
...ma kanalite ni se tuka sto zborish..(blagodarenie na Trifun)  ..samo da gi povrzeme so mostcinja..i ok..np...ti si mi minister za zemjodelstvo kultuzin голема%20насмевка
 (ali nema pusenje na rabotno mesto )голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 11:37

..zatoa sega so Crni Grujo ni trgnaa rabotite...Eve ne molat i za NATO i za EU...ah Grujo...a be za da covek bide premier treba i da se odnesuva kako takov трепкање

a da te stavime tebe za premier beli diogene...za dva dena ke gi resis rabotive a...плазењеплазење
..prifakam..samo da znaete odma ke ja legaliziram marihuanata..ke bide zakonski strogo kontrolirana..ke ja legaliziram prostitucijata (koj saka da se prca neka se prca bez strav dali ke go fatat ili od bolesti)..od Makedonija ke napravam vtora Holandija a od Skopje Amsterdam...glasajte za mene

Za Amsterdam ke treba mnogu kanali da iskopas.

Inaku za legalizacija na Marihuanata imas podrska,moze mene da me birate za minister za zemjodelstvo.

A prostitucijata!!!

Neli e veke legalizirana vo Tetovsko?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 08:53

..zatoa sega so Crni Grujo ni trgnaa rabotite...Eve ne molat i za NATO i za EU...ah Grujo...a be za da covek bide premier treba i da se odnesuva kako takov трепкање

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2007 во 00:32

Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 17:14
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Za Metak ima mnogu so cekaat na red ne e samo Ljubco,so nego moze da se otvori festivalot.

Tuku me nerviraat ovie Srbofilive i Bugarofilive.
Zosto konjot saka magare da stane ,nikako ne mi ide u glava.

Многу муниција ќе треба за Македонија да се исчисти ...

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Филип II Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 85
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Филип II Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 13:36
Mozhe li nekoj da gi nabroi uspesite na Makedonija vo nadvoreshnata politika otkako DPMNE dojde na vlast? Jas ne gi gledam, no mozhebi problemot e kaj mene. Kje saka li nekoj da mi kazhe (osven shto sme sega pobliski so Bugarija i Albanija) koi uspesi gi postignaa Gruevski, Antonio Milosheski i vicepremnierkata za evrointegracii Gabriela Konevska-Trajkovska, na megjunaroden plan?
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2007 во 11:07
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.