![]() |
|
Македонија и ЕУ...и кога конечно во ЕУ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 77> |
Автор | |||
Калпазан ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Не, тој сака да сме дел од некаква си усрана Шиптарија а тие нас да ни ги дадат маљцинската права и да га причам на македонцката јазикот!
|
|||
Македонија - Моја Дежела
|
|||
![]() |
|||
Калпазан ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
||
Има ли уште некоја будала во Македонија што верува дека грците ни се пријатели или дека се воопшто, хуманоиди? Еве што треба да се направи.
1,Тесни врски со Русија
2,Тесни врски со Н.Р.Кина
3,Конверзија кон Ватикан, за да се заврши со грчкото духовно ропство, познато како `Православие`
4,Копнена блокада на грчката граница, да не може НИКОЈ да помине, ниту американец.
5,Прекинување на сите врски со грција, дипломатски, патни,железнички, телеграфски, телефонски и забрана на поминување на границата, под МРТВА СТРАЖА
Па да видиме дали циганите од етиопија и понатаму ќе јадат цигански говна по европските кулоари
|
|||
Македонија - Моја Дежела
|
|||
![]() |
|||
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
||
Po se izgleda ti SE ke napravish AMA Makedonija NE, neli batka?
![]() diogenskopje, quote;
jas sum da se pripoime kon Grcija...k*r ke ne boli posle toa...direktiva sme u NATO i EU..a ke imame i more
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Европа бара ама нема.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||
ЕЕЕЕ.НЕ Е СЕКОГАШ СЕ ЗА СМЕЕЊЕ,АМА.... ![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
kultuzin i diogen...
jas nekolku zbora napisav...a vie kakvi idei ste razvile...
od Amsterdam...kanali...trefka...kako ubavo ste ja prestavile
Holandija {se cudam kako vi se zivee ovde}...
... imeto, za imeto bese muabetot...
|
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Nebe pa ti,kakvo rabotno mesto,si odam u kofi shop ko gospodin,pa minister li sum ili so. Ova ideja bez zafrkancija e dobra.Megutoa za ova treba da se ima kultura,nie sme stoka za taa rabota brat. A inace poradi nedostig na Travce kaj nas mnogu golem zamav zemaat drugite drogi,sto e mnogu opasno. Neznam dali znaes Holandij e zemja so najmal broj na narko zavisnici i boli od AIDS. |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
...ma kanalite ni se tuka sto zborish..(blagodarenie na Trifun) ..samo da gi povrzeme so mostcinja..i ok..np...ti si mi minister za zemjodelstvo kultuzin
![]() (ali nema pusenje na rabotno mesto ) ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
Za Amsterdam ke treba mnogu kanali da iskopas. Inaku za legalizacija na Marihuanata imas podrska,moze mene da me birate za minister za zemjodelstvo. A prostitucijata!!! Neli e veke legalizirana vo Tetovsko? |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
..prifakam..samo da znaete odma ke ja legaliziram marihuanata..ke bide zakonski strogo kontrolirana..ke ja legaliziram prostitucijata (koj saka da se prca neka se prca bez strav dali ke go fatat ili od bolesti)..od Makedonija ke napravam vtora Holandija a od Skopje Amsterdam...glasajte za mene |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
a da te stavime tebe za premier beli diogene...za dva dena ke gi resis rabotive a...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
||
Многу муниција ќе треба за Македонија да се исчисти ... |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Филип II ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
||
Mozhe li nekoj da gi nabroi uspesite na Makedonija vo nadvoreshnata politika otkako DPMNE dojde na vlast? Jas ne gi gledam, no mozhebi problemot e kaj mene. Kje saka li nekoj da mi kazhe (osven shto sme sega pobliski so Bugarija i Albanija) koi uspesi gi postignaa Gruevski, Antonio Milosheski i vicepremnierkata za evrointegracii Gabriela Konevska-Trajkovska, na megjunaroden plan?
|
|||
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
|||
![]() |
|||
||
..zatoa sega so Crni Grujo ni trgnaa rabotite...Eve ne molat i za NATO i za EU...ah Grujo...a be za da covek bide premier treba i da se odnesuva kako takov
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3637383940 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |