![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 1553> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mojata e spustena, bi mozela ...
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Fille,kako si denes?
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
koga bila losa la fille???!! sekogas e naj naj
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
fala marko ...jas sum sekogas..
i sekade vredna...
![]() |
|
![]() |
|
Val, na tebe i na la fille ne smee ni vlakno da vi fali , osven... |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
djakondo ... si izmrznal druze ... ama vo 88/89 godina ... se spusti temperaturata - 45 oC ... samo jas si znam kako pominav ... se lazese ... za da ne se proglasi elementarna nepogoda ... taka da ova ... e kako da sme vo leto ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zdravo Valerija
dobre ve najdov...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco, jas ne mi se veruva za -45 C
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
verovali ili ne ... kamionite vo vozenje zamrznuvaa ... se zapirase ... da veruvas djakondo ... ama priznaa - 40 oC ... ama sinjak imase so nedeli ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
blashka ... imame slichen avatar ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marko....
znaes...kako bese spored tebe...
za devicite crvena boja...omilena...
![]() |
|
![]() |
|
taka e ... vazno ja primenuvas ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ucam ucam...se trudam...
![]() |
|
![]() |
|
odis na interesni temi ... te citam ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |