![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 163164165166167 1402> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
....bibce....НЕ СУМ БИЛ ЈАС....!!!!ГАРАНТ.....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|
сакам да кажам дека сум разочаран од меморијата на некогашните ми блиски луѓе
![]() |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
ke te tepam................ aj ukluci se na mesinger i ne se smej gotov si samo ti da mi dojdes na raka.....................
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...ИДЕМЕ ВО ДРУГА ТЕМА!!!....АЈЈЈЈЈ!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
сакам да кажам дека може на секого да му се случи....
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
ne se razocaruvaj zlato takov ti e zivotot a za memorijata na ligeto ..........ma ajde be srce uzivaj si batali gi????????
![]() |
||
![]() |
||
|
...СЕ ОДНЕСУВАШ КАКО ДА СИ БИЛА НА КАФЕ!! ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
sto toa src................ opsto????? ako e da i jas se sl*gam so tebe
![]() |
||
![]() |
||
|
na kafeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........................
![]() ![]() |
||
![]() |
||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|
е како да уживам бе ![]() ![]() ![]() |
||
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
|
е како да уживам бе ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] e dobro be zlato sto e tolku strasno............... taka ke uzivas............ ic ne mi se sekiraj?????? veruvaj mi nema vrednost seto toa.......... samo bolest ke si doneses na dusa????????
|
||
![]() |
||
|
e dobro be zlato sto e tolku strasno............... taka ke uzivas............ ic ne mi se sekiraj?????? veruvaj mi nema vrednost seto toa.......... samo bolest ke si doneses na dusa???????? [/QUOTE]aaaa, abe jas dolgo vreme si uzivam, arno ama sam ne se uziva ![]() a za dusickata ne se sekiraj, ne fakja bolest zatoa sto.... ![]() ![]() ![]() mi rekoa deka nemam dusa i sum bil los ![]() |
||
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
|
...ЈА УПЛЕСКАВМЕ СЕГА!!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
namerno ti zborat taka za da se nerviras veruj mi??????
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 163164165166167 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |