![]() |
|
Ме нервира! Го сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Автор | |
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne se predavam jas taka lesno!
![]() ![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Denes me ignorira, utre veke pagja vo trans. Me obozava, me otfrla i bez nekakva posebna pricina se menuva ko kameleon. Me nervira, no ne me ostava ramnodusna
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Iiii, aj site sto se nervirame megu sebe da se zasakame...i toa za ozbilno...
Изменето од zbunet - 12.Декември.2007 во 00:31 |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Da ima vistina vo toa.. Me nervira oti go sakam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
ХАХАХААААА...ДОАЌА НОВА ГОДИНА...ПА СИ СЕ НЕРВИРАТЕ!!!А ЦЕЛА ГОДИНА...ГЛЕДАТЕ ВО- BUNAR BEZ DNO....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
No comment..
Изменето од Mishell_G - 24.Декември.2007 во 22:38 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ja sum riba so podzak riba
no zal mi e ne te cekam ![]() kje mora nekoja druga riba da se javi ![]() Изменето од anakin - 24.Декември.2007 во 13:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
A ako ti podmetnat mreza ?!?!?!?!?!? Kade togas a?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
lele
vidis na ta solucija ne sum razmisluval mreza prokletinja |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Epa so ribite kako tebe samo taka....ke si postavis mreza i opppppp...koga togas ke vletas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...jaoooooooooo...hahahhaaaaa... ![]() ![]() ...ne svakaat curive druze deka toa se vika ladno-toplo sto im praime ili definicija za sharm...hihihhiiiihiiiiii...bunardziki... ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |