![]() |
|
Пријателство |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaaaaaaa....ti nemash "metar Tolstoevski" na polica...
![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Jas zatoa si si gi cuvam vo PDF format , na site gi davam i ne gi baram nazad .
![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Iako site knigi shto gi kupuvam gi potpishuvam
kako bi znaela deka se moi, nekoj bez sram si gi chuva doma.I zatoa vishe na nikogo ne davam ![]() Изменето од mamma - 12.Декември.2007 во 11:55 |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
isto ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
ne gi davam moite knigi od pricina sto koga sum davala , knigite mi se setale po razni prijateli na prijateli, pa ili nema da mi gi vrata ili ke mi gi vratat vo nekoja sostojba kako kniga od biblioteka.
|
|
![]() |
|
smile* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 127 |
A DA KAZEVTE KOLKU KNIGI STE PROCITELE-RAZMENILE PRIJATELSI MEGU SEBE
![]() Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 22:54 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |