![]() |
|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 41> |
Автор | ||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...sakam da prasam nesto...ustvari da postavam edna hipoteticka situacija...Eve vaka...da receme jas goltam,ali pritoa sum bulimicen..pa posle 2 minuti trcam u WC i povrakam..prasanjeto mi e...U koja kategorija pripagaat bulimicnite goltaci..i dali tie voopsto moze da se smetaat kako del od veselata druzina na goltacite?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|
Ти чим еднаш си го голтнал, секогаш ќе важиш за голтач! ![]() Изменето од Antiqua - 27.Ноември.2007 во 13:35 |
||
Veni Vidi Vici
|
||
![]() |
||
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
|
Sepak do cinot de , nemora da se golta sve , neka teci po muce i lice ama bitno za filingot e da ne se gadi a pozelno e i maskoto da zalapuva , da nema gadenje od nikoja strana a i mnogu mesanje na sokovi |
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
se soglasuvam napolno ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
e da aj da prasuvame koj od maskite ja zalapuva devojkota odma direktiva posle svrsvanje v usta i po lice.....
![]() |
||
![]() |
||
|
a dali vi se desilo ova.....nekoj vi pravi super blowjob..i odma nakon sto vie dozivuvate orgazam ko nevin majmun...istata taa licnost..celata sodrzina vi ja pluka vo faca??.... dali da se smees ili da places?
|
||
![]() |
||
|
GOLTAM-ZNACI POSTOJAM !!!! sto e tuka strasno ne kontam? |
||
![]() |
||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
|
Јас да си се изјаснам, иако темава е за жени, а јас НЕ СЕ сметам за жена, ама нели одма ќе почните да ми викате ако отворам тема „колку често машките голтаат и уживаат во тоа“, чунки мнозинство сте и нема многу како мене на форумов
![]() ![]() Ова можи да звучи екстремно, така да не препорачувам деца помали од 18 да го читаат освен ако не се бааѓи искусни во секс (и пак ќе испадни ко да викам „деца одма да видите шо пишува подолу!“, -пуста љубопитност) Значи, јас еднаш имам пробано да си ја голтнам сопствената сперма, ама ми беше многу гадно, така да затоа остана на - ЕДНАШ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од RebeL - 29.Ноември.2007 во 02:56 |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
A sto si mislese ti??? Deka proizveduvas nekoj volseben nektar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Kristin969 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
|
Bravo Rebel, kamo da se site maski kako tebe sto sakaat da im se golta..... ete hrabro masko!!!
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
![]() |
||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Па шознам, многу луѓе (и машки и женски) зборуваат за голтање на сперма, па реков ај да видам шо е толку убаво во тоа... ама не беше за мене... :/ ... Well, единствено само на врвот на јазикот е малце хот ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
xot:) hehe ma ti izbegala nekoja ovca na tebe:)
pa si se frlil na ovenot:)
![]() a za devojka da go goltne ili lapne nektarot pa treba da i znacis mnogu da si ja zadovolil premnogu i plus da ne razmisluva na gadnost vo momentot :0 ili sto ti jas znam:)
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() И да, се согласувам со тебе за второто ![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |