![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 716> |
Автор | ||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eeeee, da ne ima nekoja radosna vest....unapreduvanje ili ljubovna vest?!?!
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
irenka nemoj molim te so takvi emotivni izjavi, srceto mi go kinesh
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
|
nema problem, mene Djakondo mi e prijatel
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
kazuvaj ja pricinata i ans da ne stopli oti tebe ti e toplo
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
a be pa i ne e nekoja privilegija toa, samo sto se deram, inaku siyte ste isti za mene
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
|
milicki toplo mi e okolu srcevo koga mozam da ve druzam
![]() |
||
![]() |
||
|
pa toplo i e zasto e so nas
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
srcka si nema sto, epten fino zeniche:))
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
paparacite ke me unistat
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
a be Irence, iskreno i mene.....
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
hehehehe, znaes da se udvarash
![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
proverete meil
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
heheheheh ma idi begaj brej..zatoa se cudev cija e taa slika vo "svet"
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
Djakondo vcera ama utka sum napravila... mi se videlo deka na porakata casovnikot e 16,30, a bilo 14,30 c zatoa ti pisav deka si napred vo vremeto
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 165166167168169 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |