![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 158159160161162 1402> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam da kazam deka mi e preku glava ova moe tempo na zivot
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
ako ti e preku glava-smeni ja-.
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
PRED MNOGU GODINI....DENESNIOV DEN BESE GOLEM PRAZNIK...,
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
сакам да кажам дека утре ме мрзи да идам да возам и одвај чекам да положам за кола и да не се замарам веќе,само уште ми остана
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Sakam da kazam zdravo na site
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да кажам дека денеска цел ден ќе одмарам...
![]() ![]() ![]() Изменето од Biserna_Devojka - 29.Ноември.2007 во 14:13 |
|
![]() |
|
aurelianus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
...животот е убав!!!
![]() |
|
8"
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Сакам да кажам, но ме мрзи да куцам толку многу!
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A kucas ?
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
mi se odi doma
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
Denes gomnata mi bea so zlatna boja. Si pomisliv...dali ako mi se stvrdnat ke moze da gi prodavam kako zlato ?
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
kaj ti tekna
![]() pa probaj
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 158159160161162 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |