![]() |
|
Nedozvoleno prevzemanje na fotografii |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |
ARI(c) ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mire, Janusce me vrega
![]() Janus, si procital nekoe vikend romance ili kojznae sto namesto zakonot. Zatoa ne se zamaraj i najdi si advokat koj ke ti objasni se. Posle, se e do tebe kolku ke svatis.
Pozdrav.
![]() |
|
Agencija za Razmena na Informacii (ARI)
|
|
![]() |
|
maxX ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2007 Локација: Zaire Статус: Офлајн Поени: 6 |
ozdrav do ARI(c) komentarot ti e na vistinsko mesto ,bi sakal da mi
odgovorat Borcite za Prcedateli , dali nekade se vraboteni i dali imaat
poznavanja od Upravuvanje so Zdrujzenija na Gradjani
![]() trebaat Sponzori i Dokolku imaat Dali Celata im e finansiskiot interes
pozdrav
ARI(c) kolku sto mojam da primetam ti edinstveno si direkten na foto
forumov , dokolku uspesno te razberat so svoite Poucni kritiki
Zdrujenievo moje da ostvari Rezultati
![]() |
|
![]() |
|
Janus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
Go procitavme zakonot. Pocnuvame da go primenuvame. Se nadevame deka i vie naskoro ke ponete da citate. Blagodarime na vnimanieto. OStanatoto e prifatlivo kako tekst Изменето од Mire - 30.Ноември.2007 во 10:20 |
|
![]() |
|
ARI(c) ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 107 |
Decki aj procitajte barem edna tocka od zakonot i ne tresete zeleni bez vrska.
Ne mi se obrazlozuva na siroko kako funkcioniraat nekoi raboti i kakov e vasiot statut vo odnos na zakonot za avtorski prava.
|
|
Agencija za Razmena na Informacii (ARI)
|
|
![]() |
|
sasebt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
мислам дека сеа треба да го има во потписо
|
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
![]() ![]() ![]() ![]() Definitivno si dovolno "lud" za na forumov! Dobro ni dojde ![]() Aj pusti link do tvoeto portfolio. |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
sasebt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
hmmm, e pa toas pred upload, samite da si stavime watermark, tamu kaj so mislime deka nema da shteti pri analiziranje.
jas dodusa odvaj cekam da mi ukradi nekoj slika, sea zasea, nitu ke go tuzam nitu nisto :) ps: samo neka proba ![]() |
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Sase,
toa ne se koristi od pricina sto slikite gi boduvame, a za da ja vidis asolno teba da ja prevzemes. Ako ima watermark preku prevzemenata slika nema nisto da mozes da vidis. |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
vaka, sega kako shto e sajtot, neli za da ja prevzemis slikata treba da imas account?
gledam, se broi kolku prezemanja ima edna slika. ali, koa ke vlezam kaj mene na account, zosto ne mozam da vidam koj ja prezel slikata? jas bi go dodal toa, i bi go ostail kako so e sega sajtot vo pogled na goleminata na slikite, samo, koa ke se klikne na prevzemi, da se dodade watermark nekoj preku cela slika. to mozi da se napraj avtomatski od strana na idividi, t.e. da se isprogramira, i mislam ke se resat mnogu problemi. PLUS, da ima popap sho kojke kliknis na prezemi, ke ti kazi deka slikata sho ja prezemas ne smees da ja koristis za komercijalni celi. edno vreme mislev da zemam i da napram eden sajt za foto, kako idividi, so site nedostatoci (od programerska strana gledano), ali .... |
|
![]() |
|
Janus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
So macedonia-export go sredivme toa.
Aj da gi sredime i drugite... |
|
![]() |
|
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
ajde da go vidime plakatot.
ABE VI VIKAM JAS SE KRADAT SLIKI NA VELIKO MORA DA SE PREVZEMAT MERIKI. |
|
![]() |
|
coolio ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 129 |
Se rabotelo za brian tracy , a ne brian ferry :)))
eve prativ nov post vo forumot vo vrska so ova ..
Изменето од coolio - 21.Ноември.2007 во 19:47 |
|
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
|
|
![]() |
|
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
am zato ne prajkam pametni i dobri sliki ...................... od so ima lopovi i baj d vej od nigde nikade si ja vidov edna slika moja na nekoj petto mesto......... i se cudev koj ja simanal, od togas .... slika SKA heheee
![]() |
|
![]() |
|
Petar Lazarov ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Zdravo Decki,
Ja koristam ovaa prilika da ve povikam site sto imate problem so avtorskite prava da dojdete kaj nas vo kancelarija..ke ni bide golema cest da se upoznaeme a voedno da go rascistime problemot sto go imame.
Komunikacijata preku forumi e teska i mislma deka nema da go resi slucajot.
Ve molam kontaktirajte ne na:
071 24 25 26
31 21 907 i da dogovorime najpogodno vreme za sredba.
Ili ostavete mi vas kontakt kako bi mozel jas da ve kontaktiram.
Pozdrav
Petar
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |