IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 144145146147148 1099>
Автор
Порака Обратен редослед
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 14:10
Еден маж се сомневал во верноста на својата жена и решил еден ден да се врати дома порано. Откако влегол дома, почнал веднаш да вика:
- Каде е? Каде ти е швалерот? Знам дека е некаде тука - велел и шетал низ станот.
Во тој момент погледнал низ прозорецот и видел како еден млад човек влегува во кола.
- А, тука си! Те фатив!
Целиот возбуден, го подигнал фрижидерот од кујна и го фрлил низ прозорецот, погодувајќи го кутриот "швалер"...
... Горе во облаците, пред вратата на Свети Петар, некој затропал. Петар отворил и здогледал пред себе млад човек кој бил целиот во крв.
- Не знам што стана дедо Петре.Си влегувал во кола за да заминам, кога некаде од горе падна фрижидер и ме отепа!
Го примил Свети Петар младиот човек во рајот и таман се подготвил да ја затвори вратата, некој повторно затропал.
- Што сакаш сега ти?
- Абе, дедо Петар, си дојдов дома и целиот обземен од љубомора, сомневајќи се дека жена ми има швалер, го откорнав фрижидерот и го фрлив врз еден младчовек. Но, откако ми помина лутината, сфатив што направив и моето срце не можеше да издржи, па... еве ме тука!
Го пуштил и него Свети Петар, кога некој пак тропнал на вратата:
- Те молам и Свети Петре, пушти ме да влезам во рајот!
- А, што си направил ти? - прашал светецот
- Ништо! Кога ме фати земјотресот се наоѓав во еден фрижидер!
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
irenka b. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 14:05
Val go dobiv mailot sepak nemam celosna slika za se. Ke moram da prasam direktno.среќа
Кон врв
ana marija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Регистриран: 05.Септември.2005
Поени: 12244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 14:05
more si go dobi toj svoeto ic ne se nerviram segaголема%20насмевка
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 14:01
Zdr za biserceto
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 14:00
здраво здраво,...големо%20гушкањеи без нервози...трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 13:59
zdravo biserno devojceголемо%20гушкање
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 13:58
оооо,...па тука веќе муабет една вреќа...газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 13:56
se raspravav so edna dosada belosvetska cel den mi go odzedeизненадување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 13:52
Ana,mila
Kaj bese????????Dosegaaaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
UBAJNA

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana marija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 13:39
aj dobar den големо%20гушкањеeve me konecnoголемо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 13:37
Irenka
Dobar den
Go dobi li emajlot vcera
Кон врв
irenka b. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 13:36
dobar denголемо%20гушкање
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 13:03
Originally posted by la fille la fille напиша:

Marija, ja najdov pesnata od Romeo et Juliette "Aimer"голема%20насмевка
mnogu ubav duet, i pesnata i tie sto ja peat, sekoja cest...задоволство

zdravo na site...големо%20гушкање
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
rashela Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2007
Поени: 2138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rashela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 12:25
neznam pituтага
od sabajle ne sum ja videla
a trebashe da dojde kaj mene
da pieme ness ama evo ja nemaтага
OPUSHTI SE I UZIVAJ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 144145146147148 1099>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.