![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 848849850851852 1099> |
Автор | |
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
so da pravam Pitu, mnogu mi se spieseeeeeeeeeeee
Djaki pozdrav i na tebe ![]() |
|
![]() |
|
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
taka e koga ne pies rakija..
![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
pitu jas dobar sum, ama nastinat i neraspolozen, fakticki ne sum dobar be brat, ama, jebi ga
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
а ти шо нешо положил си за медијатор а ???
кај фуере ли полага???
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
moze li ness i sok a i nesto slatko
![]() |
|
![]() |
|
a so ti e bcka tebe Pitu
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
fala za gushkata Neni, ama administratorot mi zabrani da gushkam, ne znam sto mu smekavaat moite gushki
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
pak te raboti Administratorot Djaki
![]() |
|
![]() |
|
nema pravda
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
абе ако си настинат ништо ти....
ѓоли се со чај и ќе се искубеш...
ама ако те е фанал тај моо вирус една недела си никаков брат....
очите како да са ми пуни песок и крв....
носо де чешма е де не мош ни да дишам...
а грлото ништо не пропушта....
абе катастрофа....
сите кокали ме болат....
ебати маабето божем у дом за старци....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
trucker21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
ne e toa.......po novo tie razveduvaat brakovi. ne ti treba sud i ostala sranja./...
![]() |
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
![]() |
|
може нени ....
![]() ![]() само нема повеќе од 20(бех пишал двеста ) цм...
едвај го склумах ....
не ме бива бш сга... Изменето од PITU GULI - 21.Ноември.2007 во 10:30 |
|
|
![]() |
|
eeeee Pituuu
a se falis mozes so dveee hahahahahaha |
|
![]() |
|
a slatkoto kaj e
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 848849850851852 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |