IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите заедно, сите за едно
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите заедно, сите за едно

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 125126127128129 716>
Автор
Порака
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:47
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by T-E-T-E T-E-T-E напиша:

Originally posted by la fille la fille напиша:

a be i jas sakam, ama koga ne gi podnesuvam site, sto da pravam.
Ako sakas da me ubies, stavi na sebe ili spricni vo blizina na mene parfem sto ne go podnesuvam i vednas pagam vo komaболен
amo poracaj od toj sto go sakas de..i jas ima nekoi koi ne gi sakam..poison na primer..ama opium..mmmmomilen mi e..ili flor tu flor od nina riciзадоволство
uffffffff...ja go sakam sanelot 5, mosusot, na dior pure poison eliksir, knowing na este lauder.........samo da ne se ovosni so nekoj miris na tikva i slicno...sto e mozno pojak da e....задоволство
chanel5 sega mi donese sinotнамигнувањезадоволство
raka shto dava ne se sushi
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:48
pred nekoj den koga se mirisav, mirisav na free shopot...se pobrkav od parfemi..i ne znam koj da si go kupam vekje upm.....голема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:49
mislam deka se vika moonlight, pojma nemam, mora da go najdam i da proveramголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаimase nesto so light vo imetoзбунетост
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:49

Ako sakas da me ubies, stavi na sebe ili spricni vo blizina na mene parfem sto ne go podnesuvam i vednas pagam vo komaболен
amo poracaj od toj sto go sakas de..i jas ima nekoi koi ne gi sakam..poison na primer..ama opium..mmmmomilen mi e..ili flor tu flor od nina riciзадоволство
uffffffff...ja go sakam sanelot 5, mosusot, na dior pure poison eliksir, knowing na este lauder.........samo da ne se ovosni so nekoj miris na tikva i slicno...sto e mozno pojak da e....задоволство
kazi dobar e, a????jas sakav da go kupam ama u posleden moment se odluciv za drug...голема%20насмевка
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:49

mislam deka se vika moonlight, pojma nemam, mora da go najdam i da proveramголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаimase nesto so light vo imetoзбунетост
da ne e blue light???????
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:49
e na primer, jas od chanel5 pagjam vo komaболен
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:50

e na primer, jas od chanel5 pagjam vo komaболен
ufffff i jas pagjam vo koma.......задоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:54

kazi dobar e, a????jas sakav da go kupam ama u posleden moment se odluciv za drug...голема%20насмевка
super e...sum imala i po rano od ch 5...ma puno sum imala..maz mi cesto patuvase..i od sekoe patuvanje parfem min osese..razni...sega sinovite..taka da sekogas sum imala u izobilieзадоволство
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:55
mozno e Lili da e toj, ne znamзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:56
ma i jas go imam koristeno...mnogu pati si velam od sega kje koristam samo eden parfem po koj kje bidam prepoznatliva...ama nikako srce junacko da izdrzi, se razlicni kupuvam...obozavam dobri parfemi....ok, dobri za mene de...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:57
lele La fij..blaze na mazot sto ke bide so tebe..ic nmema da go trosis..paricno deголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:57

lele La fij..blaze na mazot sto ke bide so tebe..ic nmema da go trosis..paricno deголема%20насмевка
stednja.....a la fille, a koj mozes parfem??
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:58
Teto, za parfemi voopsto nema da go trosam, ama za pudri i kremi i shminka, ke nadoknaduvam i za parfemiteголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 23:58

ma i jas go imam koristeno...mnogu pati si velam od sega kje koristam samo eden parfem po koj kje bidam prepoznatliva...ama nikako srce junacko da izdrzi, se razlicni kupuvam...obozavam dobri parfemi....ok, dobri za mene de...намигнување
jas sekogas imam po nekolku na lager..otvaram..i sekoj den drug stavam..mi se cini deka jas se menuvam nekakoзадоволство
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 125126127128129 716>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,309 секунди.