![]() |
|
Не можам да спијам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 26> |
Автор | |
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i jas sum nulta, malku spijam, no ne mozam da se pofalam deka mi e dovolno...
sepak treba 8 saati kontinuirano spienje sekoj den.... mene me budi mobilniot....izluduvam...moze nekoe sabajle da mu se sluci nesto loso! |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
STO IMA VEZE...POKRAJ JO..I JAS BI SE POMESTIL...A NE TOJ ..LABILNA LICNOST...!!!MA DAJ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
a, be toa e se vo red, ama mi tekna deka Napoleon ne bil bash "so site", kako samo zavrshil!
![]() ![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
a ako ne mozete da zaspiete ima apcinja :) ako sakate mozam da vi prepisam :) |
|
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
ova e tocno jas sum nulta mozam i za 15 min da se odmoram
ako se skoncetriram na odmor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...DA MARCO...AMA NEGO GO BUDELA...JOSEFINA....I JA BI TAKO IGRAO!!!...MENE....3 MOBILNI NE MOZAT...DALI E DO MELODIITE...DALI DO....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
ima lek za spienje!!!
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Onoj koj e nulta krvna grupa ... dovolno mu e tri saati spienje ... Napoleon spiel tri saati ... i go budela Josefina ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Па и се римуваш
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
ne mozam da spijam, od premnogu kafinja sto pijam, eh bas pateticno e.
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Јас си имам обратен проблем...навечер многу ми се спие. После 22ч веќе не знам за себе, очи ми се затвараат...И спијам барем 8 саати на ден
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Jas samo da se prijavam deka dojdov na nokna
![]() Vcera odmoriv, ama vecer tesko....1 30....napraviv deneska milion raboti, cela vecer se setkav...go banjav kuceto i ono mene me banjase, i sega pocnuva besana nok ![]() |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
najdobar recept za zaspivanje e edna partija borenje grcko rimski stil.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |