IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - SEX СО КОЛЕШКА/КОЛЕГА ИЛИ  ПРИЈАТЕЛКА/ПРИЈАТЕЛ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

SEX СО КОЛЕШКА/КОЛЕГА ИЛИ ПРИЈАТЕЛКА/ПРИЈАТЕЛ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 16>
Автор
Порака Обратен редослед
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 12:07
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

Ne se mesa biznis i zadovolstvo, dokazano намигнување

А ако бизнисот ти е задоволство?
Veni Vidi Vici
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 11:51
zatoa ima opredeleno rabotno vreme....
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 11:46
Ne se mesa biznis i zadovolstvo, dokazano намигнување
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 11:44
Originally posted by californija californija напиша:

najslatko nesto..................samo da e pomlada   .....

\

e tuka ja imam drugo mislenje....
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 11:20
.....или помлад! плазење
Veni Vidi Vici
Кон врв
californija Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај californija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 11:12
najslatko nesto..................samo da e pomlada   .....
zivot pise romane ,a mi citamo stripove
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 11:37
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

I JA BI KOLESKE.... AMA MI E STRAV DA NE ZGRESAM,NE TE ZNAM KOJA SI...MOZE NEKOJA DRUGA PO GRESKA DA NASTRADA....газење%20од%20смеење

Ej Kolega, ti slobodno pukaj ..pa........ mozebi i ke me pogodis, akoga ke me pogodis ke znaes deka sum jasгазење%20од%20смеење
[/QUOTE]

...EEEE..OVDE VEKE POLA E VISTINA!!!DOSEGA NISTO POSEBNO NEMALO...!AJ KE VIDIME..SAMO ZDRAVJE..!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 21:24

I JA BI KOLESKE.... AMA MI E STRAV DA NE ZGRESAM,NE TE ZNAM KOJA SI...MOZE NEKOJA DRUGA PO GRESKA DA NASTRADA....газење%20од%20смеење
[/QUOTE]

Ej Kolega, ti slobodno pukaj ..pa........ mozebi i ke me pogodis, akoga ke me pogodis ke znaes deka sum jasгазење%20од%20смеење
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 16:03
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

So prijatel NE, zatoa sto toj i mi stanal prijatel zatoa sto nemalo nikakva se*sualna privlecnost megju nas dvajcata........... a za kolega...........paaaaaaaa.......... ne sum bas sigurna deka ne bi црвенеење

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 10:00
moreee pogovorka aj da e prav so ne sum ja poslusal miljarda ima pogovorki so sum trebal da gi poslusam pa ne sum gi poslusal a ne pa sea za edna :):):):):)
Кон врв
brigite Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 09:55
[QUOTE=KUKOC7]pa ako imas dobra oleska zosto da ne,ako ima fluid i ako ima privlecnost way not:):):) jas da!!![/QUOTE
jas ne....radi pogovorkata ne za drugo задоволство
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 09:53
pa ako imas dobra oleska zosto da ne,ako ima fluid i ako ima privlecnost way not:):):) jas da!!!
Кон врв
brigite Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2007
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigite Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 09:51

abe dzabe ne ja izmislile pogovorkana "kaj sto go vadis lebot, ne go stavaj k***t" ....a ako sakas da se sexas so prijatel, racunaj deka si go izgubil kako prijatel.......

Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 23:08
So prijatel NE, zatoa sto toj i mi stanal prijatel zatoa sto nemalo nikakva se*sualna privlecnost megju nas dvajcata........... a za kolega...........paaaaaaaa.......... ne sum bas sigurna deka ne bi црвенеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.