![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 312313314315316 1099> |
Автор | |
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
val kaj se gubish mila
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
a zensko ili masko?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zdravo djaki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
sto se slucuva ovde? Treba da se primenat vospitni merki? Vednas.
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nina ne e 10 -godisna...
Provereno e..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
pa zarem ne gledate kakov potpis ima nina, pa zarem desetgodisno devojce takov potpis bi stavalo |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
nema nikoj
![]() |
|
|
|
![]() |
|
da vo pravo si
nie ke si se grizime za nash*te
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
more pa i nie so se zamarame
ako nema koj da vodi griza za nea nie ke i vodime neka tera magareto |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
more ednash da ja podberat ubavo ushte ednash nema da sedne na kompjuter
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
a taa ..
nema mama tato kaj nea sekoja vecer ista pesna |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
da i jas istoto im go pravam na moite deca ko ke im kazam gasi kompjuter i gotovo a taa |
|
|
|
![]() |
|
treba da se zbereme nekolku kompanjoni i da protestirame so brisenje na profili kaj adminite
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
pa togas krivi se adminite i moderatorite
treba dobar ban se dur ne napolni barem 15-16 godini |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 312313314315316 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |