IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6364656667 231>
Автор
Порака Обратен редослед
Vojkan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 14:58
Нема проблем. Откако сум на Идивиди ме интересира што всушност се случува во МС, кој е таму, како изгледа просторот и сл. Ете, дознав.

Баш супер што се запознавме. Кога ќе бидам пак во Скопје може пак ќе поминам ако имам време и ако има место за мојата маленкост. црвенеење
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 14:19
Originally posted by Voko Voko напиша:

И ќе кажете како е во Скопје или ќе треба на А1 да гледам временска прогноза?

Инаку, и јас доста често сам си ги разубавувам деновите во Прага. Полека станувам мајстор за самостојно разубавување денови. Ќе треба да напишам книга.голема%20насмевка

Нина, честито изборот за Куманово.
Поздрав и до другите. Секоја чест.

Voko fala sto ne poseti vo MS голема%20насмевка
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 14:18
800 bea prateni? uh tek sea sum srekna so me primija голема%20насмевка
Кон врв
*black-eyes* Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Ноември.2007
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *black-eyes* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 02:05
OPSTO SO EDEN ZBOR AVTOBIOGRAFIJA-VERUVALE ILI NE DON`T YOU CRY?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 01:25
Фала за исцрпниот одговор.намигнување

Е да, тоа е проблем. Задржување на младешкиот ентузијазам. Кој ќе го знае зошто е така? Дали на тие луѓе им било мода или нешто друго?
Ако почнеме да бараме психолошки извори на оваа појава, нема крај да ни се најде.

А може Словенија има повеќе апарати па реципрочно и повеќе мајстори?голема%20насмевка
Знам дека ФСМ би требало да биде поактивен на секое поле, ама или нема волонтерски расположени луѓе или е онаа македонската - двајца Македонци, а три партии (да не кажам - ќе се раскараат).

Мене уште не ми се спие.тага
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 01:11
Ova ziri bese od lige na koi fotografijata im e hobi no kolku sto razbrav se kandidati za majsori na fotografija . Sredovecni luge . Neka mi prostat ne im gi zapomnav iminjata .

Me iznenadi podatokot sto go cuv na ziriranjeto deka vo Makedonija samo Drnkov e majstor na fotografija . Za razlika od nas vo Slovenija bile registrirani 120 . Po ova vidi kade e makedonsata fotografija kako umetnost .

Zalno e kako zaljubenosta vo fotografijata ne gi drzi dolgo vreme site onie koi pocnale da ja praktikuvaat vo mladite denovi i ne prodolzile so istiot zar i entuzijazam da se razvivaat . Tocno e site imame sekojdnevni obvrski , no za ljubov pravime i nevozmozni raboti . Ne mozam da vi prenesam koe e civstvoto koga pred tebe na podot vo ogromna sala ke bidat naredeni 800 fotografiii . Pogledot ne znae kade da zapre . Kolku sto pagas vo depresija zaradi svojata nesovrsenost gledajki gi tie remek dela tolku te obleva vosh*t deka sepak e napraveno od covek . E toa civstvo vo Makedonija mozes da go osetis dva do tri pati vo godinata . 
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 01:09
голема%20насмевка
голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 01:06
Фала за друштво и муабет. Јас морам да легнам и да пробам да се натерам да заспијам. Утре имам часови скоро цел ден.тага

п.с. Ваљда не ми се налутивте за муабетот со сликањето грбови и нозе?
Таков ми е и муабетот и хуморот. Мај аполоџиз!голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:58
Кој е во жири на такви работи?
Професионални фотографи, уметници или обични луѓе?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:57
Значи, кај да е, ќе одите на сафари со санки.среќа

Нина, ќе станеш позната по тоа што сликаш грбови. Не се смеј или лути, те молам. Не се зезам.
Има еден таков фотограф. Од Англија чинам беше. Го сликал Черчил (ако не се лажам) од позади зашто не фатил позиција и станал познат по тоа што слика грбови. Многу познати грбови има сликано.
И јас се тешам дека ќе станам познат по тоа што сликам дефокусирано понекогаш (да не кажам често :)). А може и нозе да почнам да чкрапам. Каков фетиш тоа ли ќе биде? Нозете на Трифун или нозете на Амди Бајрам.газење%20од%20смеење
Еј, ќе барам копирајт за идејата ако некој почне пари да прави од нозе!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:55
Vojkan , vaka po red . Mi se cini deka za utre prognoziraa dozd .

Za razubavuvanje na denovi ... sekoj si znae najdobro sto go veseli .

Za izlozbata vo Kumanovo , blagodaram . Vide i sam koj ima golem udel vo mojot uspeh среќа . Ova e moe prvo izlozuvanje , bev i na samoto ziriranje , tolku bev vozbudena i imav trema , kako pred ispit ili intervju za rabota газење%20од%20смеење .
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:46
Vojkan, ladno e, ama uste ne pagja snegголема%20насмевка... ama kaj da e...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:44
Ne znaes sto e podobra varijanta . Da kazes (izlazes) deka si od vesnik "ne sakaat da gi ima po vesnici " da im kazes deka si amater , ne si tolku vazen . Zatoa sega za sega gi fotografiram od pozadi , na odminuvanje ili ako me posluzi zoomot . Se poveke sakam da lovam momenti . Najdobro e od kola . намигнување 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vojkan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 00:39
И ќе кажете како е во Скопје или ќе треба на А1 да гледам временска прогноза?

Инаку, и јас доста често сам си ги разубавувам деновите во Прага. Полека станувам мајстор за самостојно разубавување денови. Ќе треба да напишам книга.голема%20насмевка

Нина, честито изборот за Куманово.
Поздрав и до другите. Секоја чест.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6364656667 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.