![]() |
|
Не можам да спијам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 26> |
Автор | |
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas ke te upatam, idi na temata kolku dolgo vi trae prviot sex
![]() Mislam deka taka se vika temata... Pa ke vidis... |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Ти ќе видиш, ако отидеш на таа тема.
|
|
![]() |
|
florensia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
aj ne palamudi kazi i ti na tetka cvetanka so te maci?
|
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
45 minuti go macat
![]() |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Ти бајачка ли си или гледаш во грав?
|
|
![]() |
|
florensia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
samo 45 miniti zlato? c c c... nisto od maskosta. pa dobro ne e do tebe ustvari nego alatceto moze ne te sluzi ko sto treba.
mala uteha
|
|
![]() |
|
Ова не е алатче туку Карабатак.
|
|
![]() |
|
koe ova? ne go gledam.
|
|
![]() |
|
Karabatak....uste so golemo K...
![]() Florensija, draga, pametno da ne mu cepkas so muabetot vo maskosta... Duri togas nema da zaspije. Zosto ako produlzis da go provociras ke stasame i do 27cm...a mozebi i do 75 minuti, zatoa pazi sto zboruvas.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Па нормално кога си слепа. Кој слеп гледа, па и ти.
|
|
![]() |
|
fala za predupreda
![]() ok togas. kazete mi za vasite fetishi.
koj e vasiot fetis?
|
|
![]() |
|
Фетиши имаат само луѓе кои се импотенти. Јас немам фетиш.
|
|
![]() |
|
ako vikas deka nemas fetis znaci tebe se ti e fetis
![]() |
|
![]() |
|
Ja imam fetis...seks bez tabu....
Palestinec pak nesI vo pravo. Fetis moze da bide i predmet i rastenie ili socijalni zaednici,itd toa e koga luge davat na nesto nadprirodno znacenje...golem znacaj. Fetis nemaat samo impotentni mazi...ama ti ne bi bil ti koga ne bi duri i koga se raboti za fetis pak stavil vo prv plan tvojata golema maskost ![]() STRASNO. Изменето од loptica - 11.Ноември.2007 во 04:06 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |