![]() |
|
Не можам да спијам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 26> |
Автор | ||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
|
I jas ne mozam da spijam
![]() Nisto. Vecerva ke go cuvam forumot od google ![]() |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
![]() |
||
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
|
loptice a da si go podelime leksiliumov sto go imam?? pa ako treba i krevetot ke si go delime
![]() |
||
![]() |
||
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
|
Leksilium moze
![]() Ako sakas prati mi go po taxi... A krevet nema da delime, barem ne vecerva, toa nee lek za nesonica, toa moza samo uste tolku da te ostavi bez son ![]() |
||
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
||
![]() |
||
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
|
da toa vazi za zenite loptice,hehe bas ste nenasitni!!!mazite si zaspivaat kako jagninja otkako ke si ja zavrsat rabotata!!!!mozes i da riskiras da prodolzis no ke se pregrees!
|
||
![]() |
||
|
a i krevet da se deli nema nisto strasno ,ti na levo jas na desno,se razbira bez mnogu mrdanje i vrtenje vo krevet....za da ne me razbudis
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
А, ти ќе спиеш ли?
|
||
![]() |
||
|
Ke spijam ako si legnes so mene lol |
||
![]() |
||
florensia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|
da ne ve maci nesto mozebi... sto ne mozete da spiete?
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Јас со Топченцето ќе си легнам, за да ја истренирам 2 х 45 минути.
Да види дали лажам.
|
||
![]() |
||
florensia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|
aj upatete me u muabetov
![]() |
||
![]() |
||
|
Јас не сум туристички водич.
|
||
![]() |
||
|
he he he
kakva sega
![]() prosto neverovatno
|
||
![]() |
||
|
Просто, но веројатно.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |