IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 240>
Автор
Порака
The wolf Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 359
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 18:13
Стар си /кога твојата љубена ти  вели„драги да одиме горе и да водиме љубов" а ти одговараш:"избери едно ,не можам двете"

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 18:18
стар си кога твоите пријатели  ти даваат комплименти за алигаторските чизми  а всушност  ти  си  босоног!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 18:20
Стар  си кога  некое секси  маче те гали  по лицето,а твојот  пејсмејкер ја отвара гаражната врата!!
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 19:13
Originally posted by The wolf The wolf напиша:

Eden star covek si  sedel na edna klupa vo  Zena park i si odmaral. Po izvesno vreme mu prijdelo edno momce i si  sednalo do nego. Momceto imalo napraveno "silci" od kosata na sovojata glava, vo razlicni boi,crvena,zelena,zolta...(vo punk stil). Starecot pocnal da se "zveri" vo nego. Momceto  go primetilo  toa i go prasal sarkasticno: "sto e problemot "old timer-uu" zarem nikogas ne si napravil nesto ludo vo svojot zivot"?????
bez da trepne starecot  mu odgovoril:"ednas se natreskav i  imav sex so ez,pa celo vreme se prasuvam dali si ti mojot sin"

hehe da bese file moderator na ovaa tema  ke mi gi izbrisese  prethodnite postovi

no commentгазење%20од%20смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 23:44
Si bile tri staorci  i edna vecer se sobrale  vo "Bife Mare"(krsh prcvarnica u blizina na  zeleznicka stanica) na laf muabet i  dobra muzika vo  zivo, so sexy pevaljka.Sednale se opustile ,se podnpile po nekoja caska i pocnale da se raspravaat za toa koj  bil pogolem manga.
S#1: abe jas  koga ke vidam deka mi stavile stapica,idam do  nejze go zimam sirenceto  so ednata raka a so drugata  ja fakam ramkata sto bi trebalo da me udri  po glava i si vezbam kako vo teretana!!!
S#2hehe bas  smesno ,uste si mal  za mene!!jas koga ke vidam deka mi postavile otrov za gluvci,idam  tamu  si pravam nekolku linii i si gi smrknuvam!!
S#3 abe i  vie ste mi bile nekoi fraeri!!!!Si odam jas sega,i dvajcata ste  mali i zeleni za mene!!Aj cao odam da ja eb..m mackata!!!
не%20вреден
Кон врв
ana traykova Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana traykova Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 14:24
Originally posted by The wolf The wolf напиша:

Стар  си кога  некое секси  маче те гали  по лицето,а твојот  пејсмејкер ја отвара гаражната врата!!
so e razlika pomegu kokosarnik i polski nuznik                                           

Изменето од ana traykova - 12.Ноември.2007 во 14:30
ana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 14:32
разликата е во снесувањето на различни нешта..хехе не знам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 14:33
Нимфоманките едвај чекаат да дојде комунизмот!!! Таму се е по потреба!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The wolf Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2007 во 14:35
ДАли знаете зашто жените го сакаа Хомеини???
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2007 во 16:08

Инглиш по нашки!

Bread, bread and I = леблебија

Boys form my end = момци од мојот крај

Meat community = месна заедница

They put him foxes = му ставија лисици

I axed myself very much = многу се секирав

You can calculate on me = можеш да сметаш на мене

Edge and Police Van = Ивица и Марица

Come to me go to me = иди ми дојди ми

Who cuts your hair = кој те шиша

Why yes no = како да не

Since remember century = од памтивек

Middle sad = средно жалосно

Liquid questions = тековни прашања

To take healthy for over = да се земе здраво за готово

From little legs = од мали нозе

Oh not mine = ма немој!

To lead the bill = да се води сметка

Only kill = самоубиец

How when = како кога

How yes no = како да не!

Let’s play tickets = ајде да играме карти

Collective handleadership = колективно раководство

Egg on eye = јајце на око

On the face of the place = на лице место

He was put on wallpaper = беше ставен на тапет

He lives on high leg = живее на висока нога

Don’t salt my brain = не ми соли памет!

Picture and occasion = слика и прилика

Catch fog = фаќај магла

Return pleasure for dear = врати мило за драго

Likechicken = копиле

Withrailway = сопруга

Priest singer = поп пеач

Forescratch = Загреб

Dear Wolf = Драган Вучиќ

Noyes Stolen = Неда Украден

Freeman Gentelf**k = Слободан Милошевиќ

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2007 во 12:53
Браво marco_antony
Се разбив од смеење

Еве и од мене

We f**ked the hedgehog - Го ебавме ежот
Veni Vidi Vici
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2007 во 01:46
marco zaboraj samo da go napisis i slednovo
don't shake stupid things-ne tresi gluposti
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
elen4e-eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen4e-eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2007 во 11:27
газење%20од%20смеењеголема%20насмевка heheheheh stvarno smesno!
Nobody is perfect.....well I am nobody!
Кон врв
elen4e-eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen4e-eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2007 во 16:55
Jas ke vi kazam eden vic koj go kazuvase Tose na posledniot  koncert vo Skopje no ova e vistina ne e samo vic:  Tose si kupil farmerki iscepani na kolenata i gi odnel doma koga stanal utre sabajle faremrkite bile sosieni a baba mu mu rekla deka gi sosila za da ne odi iscepen! голема%20насмевкаголема%20насмевкагазење%20од%20смеење
Nobody is perfect.....well I am nobody!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5657585960 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.