![]() |
|
Секс за 1000 000$ долари?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 22> |
Автор | |||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
pametno razmisljas ti :)gledam jas :)
|
|||
![]() |
|||
dolnodupenka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
||
ama,
prvo pari na smetka!
dosega ke imav cel milion ,
da ne me zaebale,
otposle!
|
|||
![]() |
|||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
||
vazi be moze :):):)zosto da ne
|
|||
![]() |
|||
dolnodupenka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
||
za da ne se potrosis!
![]() |
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
brate, taka ne biva, ne se stavaj pod pritisok!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ja ke imam seks i za 500 000 a ne pa za miljon
|
|||
![]() |
|||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
||
![]() Изменето од Eleni - 08.Ноември.2007 во 17:59 |
|||
![]() |
|||
||
da be
ke imam sex za bez pari
ama ne i za milion,
ajde nemojte! Изменето од Eleni - 08.Ноември.2007 во 17:58 |
|||
![]() |
|||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
||
bravo be MissSexy me bendisa na odgovorot seks za pari so e toa prostitucija ako sakas onaka od keif a ne za pari
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ja nikad ne bi dal tolku pari za nekoja, ke si kupam deset komada
|
|||
![]() |
|||
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
||
Vo livageno Dolno Dupeni naravno ne nudat takov kesh , vo moj kraj e malce poinaku no sex za taa suma pari nikogas ne e shiri noze i odisi , vlegvas vo stapica najmila....
|
|||
U never get a second chance to make a first impression
|
|||
![]() |
|||
||
e,kako da ne,koga nema koj da ti oponudi
i jas ne bi se
![]() |
|||
![]() |
|||
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
||
Ми текнува на овај вицот
Ајде да се ебеме , добиваш 100 евра...
ајде.
А за 50 , би ми дала?
Е што ме мислиш мене , к*рва?
Тоа веќе заклучивме, сега само се пазариме...
Така и ова , не битна е сумата пари...НИКОГАШ не би се сексала за кеш... Изменето од MissSexy - 07.Ноември.2007 во 11:04 |
|||
U never get a second chance to make a first impression
|
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |