![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 140141142143144 441> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa cel grad nemashe,...nemaa struja vie vo sprint,...i mi se chini deka spoulavev bez internet..
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
епа...иди у интернет кафе... еј...баш ми текна...секогаш кога идам у велес...место од кај што се ставам на нет е едно интернет кафе...контакт мислам дека беше...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pa sea imam net,...preeska i taka bev nashkolo.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
браво тогаш...
![]() ![]() леле денеска на школо какво клање било...се осеќам...како оние што се вратиле од виетнамската војна...
I saw the horror...I won't forget it...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
haahhahhaha,...nie deneska imavme predavanje za SIDA,...sho se sluchilo ejjj,...ne znaev deka ima tolku otkacheni deca vo moj klas,...kje ti kazam,...ama ne e za pred site,...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
и ние исто имавме предавање...за контрацепција...полови односи...
![]() ептен ме изненади професорката по хигиена...отворена жена...објасни се како што треба...браво...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hahaha,...abe se toa ubavo...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
да...ама не е таква хигиена како што мислиш...учиме за превентива...рехабилитација...такви ствари...
![]() иначе други стручни предмети (претпоставувам учиш во гимназија) што вие ги немате се...анатомија...физиологија...хигиена...латински...биофизика...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ako ako uchi,...ubavo e toa,...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
kaj ste be luge? sto ste se zapraile za ucenje muabet. ve molam ne spomuvajte pojke dosega ucev glata me fate
![]() |
|
![]() |
|
nedelava neam nishto za uchenje,...uzivam,...ocenki staeni,..tuu
|
![]() |
|
што оценки имаш?
здраво агапи...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
blazesiti jas sekoj cas ispitvanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
site petki,...fizichko i muzichko 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 140141142143144 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |