IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ФОРУМСКА СВАДБА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФОРУМСКА СВАДБА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121122123124125 441>
Автор
Порака
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:08
Uf pa odberi tema koja sakash da zboruvameголема%20насмевка
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:14
aj da ne citam 100 i nesto strani unazad, kazete mi vo kratki crti za sto e temava? koj se zima, koj/a e kum/a, svat, deverusa.....itn забава.......
kuliraj
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:16
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

aj da ne citam 100 i nesto strani unazad, kazete mi vo kratki crti za sto e temava? koj se zima, koj/a e kum/a, svat, deverusa.....itn забава.......
ееее добредојде...големо%20гушкање
вака...долга приказна е...пробај да го прочиташ првиот пост колку да знаеш што се прави на темава...

иначе за тоа кој се зима и такви ствари прашај ја блу...она знае...голема%20насмевка
Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:16

OPA I NOVI 4LENKI IMALOголема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:18
Originally posted by Izzie Izzie напиша:

Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

ееее добредојде...големо%20гушкање
вака...долга приказна е...пробај да го прочиташ првиот пост колку да знаеш што се прави на темава...

иначе за тоа кој се зима и такви ствари прашај ја блу...она знае...голема%20насмевка

dobro ve najdov големо%20гушкање
abe upatena sum kolku-tolku za sto se zbori, ama daj i mene najdete mi uloga nekoja голема%20насмевка
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:19
епа вака...сакаш...деверуша...невеста...кума...сваќа...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:21
sto znam....aj samo gostinka....sto celo vreme ke bide na noze, ke pee i ke pie смеењенамигнување
a koga ke bide svadbata otprilika?
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:22
тоа уште не е договорено...ама кај и да е...ке одредиме датум...и место...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:23
odlicno голема%20насмевка
edvaj cekam намигнување
ne se ni somnevam deka ke bide ludo забава
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:24
уххххххх...дааааааа...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:31
a ti IZZIE sto uloga imas?
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:33
јас...па...ргхм...досега требаше зет да бидам...арно ама...дојде до еден (не)очекуван пресврт...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:35
ej....aj bas raskazi mi ako ne te mrzi среќа
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2007 во 23:41
ако веке ти се чита...

прво излезе дека треба зет да бидам...заедно со агапи...ама она мислам дека има 18 години...и тогаш тоа го занемарив...

бисерна се пријави да биде старосватица...ама немаше партнер (старосват)...едно време изигравав стројниче...ама некако не успеав во мисијата да најдам старосват...иначе,за бисерна мислев дека има околу 17 години...

денес...ми кажа дека има 15 години...што значи дека ми е врсничка...па нешто се шмекавме...лево-десно...ииииии...знаеш...ке треба некој да ме замени на мојата сегашна позиција како зетче голема%20насмевка

бај д веј...агапи сеуште не знае...голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 121122123124125 441>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.