![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 121122123124125 441> |
Автор | ||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Uf pa odberi tema koja sakash da zboruvame
![]() |
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
aj da ne citam 100 i nesto strani unazad, kazete mi vo kratki crti za sto e temava? koj se zima, koj/a e kum/a, svat, deverusa.....itn
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
ееее добредојде...
![]() вака...долга приказна е...пробај да го прочиташ првиот пост колку да знаеш што се прави на темава...
иначе за тоа кој се зима и такви ствари прашај ја блу...она знае...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
OPA I NOVI 4LENKI IMALO |
||
![]() |
||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
|
dobro ve najdov
![]() abe upatena sum kolku-tolku za sto se zbori, ama daj i mene najdete mi uloga nekoja
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
епа вака...сакаш...деверуша...невеста...кума...сваќа...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
sto znam....aj samo gostinka....sto celo vreme ke bide na noze, ke pee i ke pie
![]() ![]() a koga ke bide svadbata otprilika?
|
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
|
тоа уште не е договорено...ама кај и да е...ке одредиме датум...и место...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
odlicno
![]() edvaj cekam
![]() ne se ni somnevam deka ke bide ludo
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
|
уххххххх...дааааааа...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
a ti IZZIE sto uloga imas?
|
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
|
јас...па...ргхм...досега требаше зет да бидам...арно ама...дојде до еден (не)очекуван пресврт...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ej....aj bas raskazi mi ako ne te mrzi
![]() |
||
kuliraj
|
||
![]() |
||
|
ако веке ти се чита...
прво излезе дека треба зет да бидам...заедно со агапи...ама она мислам дека има 18 години...и тогаш тоа го занемарив...
бисерна се пријави да биде старосватица...ама немаше партнер (старосват)...едно време изигравав стројниче...ама некако не успеав во мисијата да најдам старосват...иначе,за бисерна мислев дека има околу 17 години...
денес...ми кажа дека има 15 години...што значи дека ми е врсничка...па нешто се шмекавме...лево-десно...ииииии...знаеш...ке треба некој да ме замени на мојата сегашна позиција како зетче
![]() бај д веј...агапи сеуште не знае...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 121122123124125 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |