![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 441> |
Автор | ||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
а ти на збунет еден споменик да му кренеш?
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
hhahahha mu se praam postara na zbunet i ako ne e toj od mnogu golemite
|
||
![]() |
||
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
lele dojde ovaa
![]() |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
da,da ne ve ostaam jas taka
![]() |
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
затоа се искезив така прееска...
![]() ми текна на муабетот вчера...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
hahaah da znajte ne sum bolna
![]() |
||
![]() |
||
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
a citam vecer mislis so zbunet ke si pisis.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
hahaa kaj drugarki i drugari idam na gosti da si poigrame a zbunet koa ima slobodno vreme i ne go brkaat od kom. so mene se dopishuvame
|
||
![]() |
||
|
lele vcera muabetite
абе море страшило за плашење чавки, не ми ја вреѓај невестата, да не им се приклучиш и ти на мртвите што се смеат.НА КОЛЕЦ ЧЕ ТЕ НАБОДА
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uste se smeam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
нина...ај уште еднаш прочитај го постот на агапи...те молам...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
izzie sea glej me kako se smeam pls te molam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
не разбирам за што се смееш...тебе ова не треба да ти е смешно...
ама затоа вчера...сум се згазил од смеа
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
jas se kezam i se smeam za sve se smeam lelellee mi idit na smea se kinam
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
како што реков вчера...изгубен случај...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8182838485 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |