![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 441> |
Автор | |||||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
троп троп...до прееска се тепаше за збунет...троп троп...па се тепаше и за кумче...троп троп...
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||||
A ovoj zagor ke se zeni ?
|
|||||
![]() |
|||||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||||
za kakvo kum4e bre kum ne go sakam da znajsh a......................lelellleel kje te nau4am na pamet Izzie dosta zborish kaj so ne te biva
|
|||||
![]() |
|||||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
||||
и загор ке го земеме,не е проблем
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||||
da da so blueprayer kje se zheni
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
троп троп...па едно време и мене ме спомна...троп троп...
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
mozhe da znam koga tebe.....u zabuna padnav...................
|||||
![]() |
|||||
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
||||
ko dozna deka mene mi e zet.
odma samo da ukradis nesto Изменето од Agapi - 31.Октомври.2007 во 22:11 |
|||||
![]() |
|||||
||||
троп троп...еве цитирам...
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
e sea kje me vidite site najdobra shansa e sea
|
|||||
![]() |
|||||
||||
za so?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
a so strashno ako sakam zet da mi bidish?
|
|||||
![]() |
|||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||||
..NE NE E PROBLEM..GLEDAS KAKOV SUM?...KE JA ZATVORIME MESARNICATA A NE KAFANA BRAT...OVA MESE SAKA JADENjE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |