![]() |
|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 441> |
Автор | |||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Ama mene koga ke mi porasneee, ke te vidam tebe koga ke ti svisne ko mrsul
|
|||||
![]() |
|||||
naum 1518118 ![]() Сениор ![]() ![]() GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
||||
абре синко... да ти казам една работа... пред некој ден идам, пијан дома... ти беше сам, ама во англија бевме...и ти ми викаш : Who is it???
И јас ти викам : Its your motherf**ker!!!
LOL
Зато на татка
![]() |
|||||
![]() |
|||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||||
Komu kolku e dadeno i ako ima visak ke razdava... A sto se tice okolu tatkovstvoto, ne bidi tolku siguren vo mojot identitet, ti go davam ona sto sakam da go vidis.... Изменето од zbunet - 29.Октомври.2007 во 16:51 |
|||||
![]() |
|||||
naum 1518118 ![]() Сениор ![]() ![]() GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
||||
ОООО Хулио Игнасио и Брат му Касандра..
кој е твојот таен идентитет??? Дали јас те правев или тоа беше мојот брат Хозе Карерас Фиколико... оооо хулио копиле на нокта ЛОЛ
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Ne mi e jasno koj k*rac ti e, kakov problem i da imas, ne e mal |
|||||
![]() |
|||||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||||
Bravos za temava
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Па ти ме тераш да лупам компири и се изнервирав зш сите таму се забавувате а јас работам.... извини председниче....шмрц.шмрц
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
||||
А ме интересира у темава кој ќе ги венчаат први а?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Se ponasas prema mene kako k*rva sto te izneverila, siguren sum deka so nisto ne go zasluziv toa ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Ahahahahahahahhaahah kolku e smeshno
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Шефе сигурно морат да имат нешо.... или па имаме башка смисол за хумор
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Pa neli se sakavme...kade otide seto toa ? |
|||||
![]() |
|||||
||||
Шо е поената у темава?
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Pojma neam
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |