![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 511512513514515 1093> |
Автор | |
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
зошто не можам да се концентрирам и зошто цело време ми се спие
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ovoa moderatorive gi postavuvaat po onoj redosled kako sum pomislil...ovde nekoj mi gi cita mislite...
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
ke vidi toj!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koj ?
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
treba ova vremevo barem 2 saati da se pomestuva nazad
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Mene mi se dosta i pet minuti
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
а да шибам јас сега??? или покасно....????????
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
СЈАЈОТ НА ТВОЈОТ МЕЧ МЕ ЗАСЛЕПИ, ТА НЕ ГО ВИДОВ ИЗРАЗОТ НА ЖАЛЕЊЕ НА ТВОЕТО ЛИЦЕ ДОДЕКА МЕ ПРОБОДУВАШЕ.
![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
фројд??? он збори за психоанализа колку што знам јас...
![]() ![]() ![]() |
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
не е битно з ашто збори фројд ја пишав која мислам ми се врти...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
па да де, и јас тоа...да беше за тебе, ќе те цитирав ![]() ![]() |
|
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
mi se vrti edna misla vo glava... deka imam mnooogu rabota za utre
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 511512513514515 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |