![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 445446447448449 959> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
glupavo
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
доста мрзливо,а имам еден куп за учење и за саат време треба да идам да слушам прва помош,а воопшто не ми се иде
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Dajte nekoj sovet, kako da se podobri raspolozenieto?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Како да се подобри расположението
Ке си на наполниш кадата, ке си ставиш миризлива сол...и така 20 мин ке медитираш...После ке си се облечеш во пижами, иако е ден, ке си направиш топло чоколадо ке си ги пуштиш омилените песни и ке си пишуваш на форум, олеснувајќи си на душичката ![]() |
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
zbuneta i nekako bezveze...
![]() |
|
![]() |
|
Anetce ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 27 |
uff epten glupavo dosadno,nemozam da opisam...neznam so da pravam :)
|
|
Zivotot e eden i edinstven zatoa zivej go sekoj den kako posleden
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Padnata u zabuna nesho mi e 4udesno
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ПОДОБРО ОД УТРЕ...ФАЛА!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Tesko, kafe, konjace, pivce, skarice.... |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Bog da cuva od poloso
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Така ми е коо се дружам со секакви ..........исто како членот над членот над мене
![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Epa sea toa e , skim si takav si
![]() ![]() ![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Ауу не сум ја тетовиран на .......
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Hipersenzitiven
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 445446447448449 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |