![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 584585586587588 1099> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdravooooooooo tete kako siiiiiiiiiiiii
![]() ![]() |
|
![]() |
|
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
dobro utro........
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
О здраво на сите како сте што има овде? |
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
i sega nema nikoj
![]() |
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
![]() |
|
![]() |
|
Nenuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1652 |
e ne ste fer edvaj ve najdov
pa mozesese da kazete kaj steeee |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Fer e da bideme tuka,,,od kade sto i pocnavme,nema potreba od tri temi so isti protagonisti...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
mislam deka i Mari ke prifati.
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ostavam na nivna odluka...ja imaat mojata podrska
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Se nadevam....i veruvam deka ke bide kako na pocetok..
Za TETA I Lili sum nekako licno ubedena deka bi dosle...ama za Marijana ne znam....
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
eve i Irenka ke lobira ako e potrebno... mislam deka tete, lilija i marijana na feniks mu se neophodni
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
znaes Djakondo, fakt e deka site se sobravme najprvin na temata bez tema kaj Val.
Poveketo postojani clenovi se sosema ok luge. Lili ja znam licno i e mnogu fina. Mari ne ja znam licno, no se imame cueno na telefon i ja doziveav kako mnogu vesela licnost. Teta e prekasna gospogja, inteligentna, fina. Znaci se nadevam deka ke bideme povtorno zaedno site. Mnogu se raduvam na ovaa najava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Djaki,ako si tolku samouveren,aj da se uveram vo ishodot..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Val tete, lilija i marijana, da baraat od mene da skoknam od 5 sprat jas bi skoknal, toa tie dobro go znaat, sprema toa nemoguce e tie da ne me poslusaaat za vakva sitna rabota
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 584585586587588 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |