IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 498499500501502 519>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:13
Originally posted by irenka b. irenka b. напиша:

uf Mari pogresno si me razbrala... тага

љубовљубовљубов ma uzivaj.големо%20гушкање..eve ti edna gushka od mene iako i jas ne prakam gushki:)
"recycle your mind"
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:24
Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

na edno mesto procitav deka nema sansi, imalo mnogu zavist?!..ne vikam deka nema...
......zavista....DA.....gi obzema slabite istanci koisto ne mozat da si go pronajdat svoeto mesto vo opshtestvoto....kade i zoshto tamu pripagaat...mashtat za tug zivot...ljubomorat nekomu za tesko postignatoto......
  .....Vo ovoj slucaj...zavist nema......pa nikoj ne moze da go dostigne Toshe.......negovite vrednosti...ljubovta prema sekogo,dobrinata.....
.......zatoe e,i ke ostane......svetla zvezda
од искуство од сабајле......ѓубрињата што се изградиле како такви, засекогаш остануваат ѓубриња..ништо не ги допира.....лутина

да се надеваме дека  генерациите што пораснаа со Тоше ќе сменат нешто....среќа

ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:25

љубовљубовљубов ma uzivaj.големо%20гушкање..eve ti edna gushka od mene iako i jas ne prakam gushki:)
а ако сте приметиле, јас праќам гушки само до Ирена и другарчето мое.....големо%20гушкање

образложение: немам
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:26

...i jas sakam gushka.....tolku mnogu mi treba...љубов
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:28
Originally posted by kasper kasper напиша:

...i jas sakam gushka.....tolku mnogu mi treba...љубов
оф богами на сите ни треба, не сум била толку јака колку што мислев.....тагатагатага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:34
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

а ако сте приметиле, јас праќам гушки само до Ирена и другарчето мое.....големо%20гушкање

...blagodaram drugarce moe....edna topla gushka i za tebe...големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:38

секако тоа не значи дека другите помалку ги сакам...
гушки за сите....СИТЕ ВЕ САКАМ...........големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
од денес па натаму сите ќе ве гушкам.....во чест на Тоше!!!!!!!!!

Изменето од Lilija7 - 18.Октомври.2007 во 12:39
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 12:45

...moram malku da se povlecam.....

se citkame.......големо%20гушкање
Кон врв
irenka b. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Август.2007
Поени: 1128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka b. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 13:07
ljubovta e golema rabotaголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнеж
Кон врв
T-E-T-E Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2007
Поени: 3802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 15:14
golemo srce ima toj sto saka.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 15:22
големо%20гушкање....da Tete....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 15:24
голема%20насмевкаufff...konecno nekoj..големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 15:26
Originally posted by T-E-T-E T-E-T-E напиша:

голема%20насмевкаufff...konecno nekoj..големо%20гушкање
uffffffff, tete, eve me.....
kaj si ti, kako si?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај T-E-T-E Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2007 во 15:26
dobra sum...mada ne sakam da  mislam na taga...ama postojano podsvesno prisatna e...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 498499500501502 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.