![]() |
|
Зборови.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 45> |
Автор | |
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ponekogash zborovite se suvishni
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
ZBOROVI NEMAM JAS,OSTANAV NEMA BEZ GLAS-CITAT OD PESNATA NA MAJA
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
site zboruvame i ne mozeme da se doiznakazeme....malku se zborovite...cuvstvata se presilni
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Не е доволен само добар слух, многу по потребно е чувството.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zborovite i nacinot na izrazuvanje ili kombinacijata na zborovite se prava madjija ... ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andrew ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Bev mal, neiskusen i mnogu raboti ne mi bea jasni, no od koga se sekavam za sebe (da receme od 4 godini) i koga gi gledav moite "drugarcinja" kako gi resavaa site problemi so stisnata tupanica, jasno mi bese deka postoi mnogu posilno oruzje za da se zavrsat site nepotrebni raspravii.
Od druga strana istoto oruzje moze da se iskoristi kako podarok povreden od site dijamanti. I koga se ke se iskombinira...Opcii milion! Pa luge site go poseduvate ova. KORISTETE GO PRAVILNO |
|
Mudrosta ne e da gi izbrois kapkite od vodopadot, tuku da znaes zosto vodata kopnee po zemjata.
|
|
![]() |
|
renesansa ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Zborovite se mokno orudie..
So eden zbor, moze da se vozdigne duhot, ili da padne vo bezdna
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Не е доволен само добар слух, многу по потребно е чувството. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
stvarno e taka ... sekoj koga go slusam kako kazuva ... vo pravo e ... zborovi ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wila ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
zborovi...se palsam da otvoram strana,da pustam tv ili radio od nekoj lokalni g....i koi postojano kukaat kako samo nivnata pravda e pravda i e nezadovolena.malku vi e seto toa sto go imate ke se nadziveete li sebesi.BLAGODARAM
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kako ni zabranija pistolite da gi nosime, normalno toa vazi samo za kaurite nie kompenzirame so zborovi i zatoa "Mnogu sme jaki ! ". Sto znaci na zborovi stanavme mnogu jaki : - Mrs u picku mater ! I on krvari vo srceto i se vozdrzuva da ne padne. . .
- Za mesec dena ke ti gi vratam parite nemaj gajle !...i on ne gi vraka, a zaebaniot se vozdruzuva da ne padne... - Samo tebe te sakam, ne sum kako nekoi ! ...ja faka so drug , a zaebaniot se vozdruva da ne padne... - Za vasata bolest lekuvanje samo vo stranstvo e mozno, a ke ve cini 50 000 evra ! ...onoj sto se vozdrzuvase da ne padne, so olesnitelna nasmevka resi da padne... Smrtta e samo zbor koj nekomu e prepreka, a nekomu nagrada... |
|
![]() |
|
vazno e kako gi upotrebuvame zborovite ... vo avtobus slusam eden interesen komentar ... vleguvame za na rabota ... e edno od cesto postavuvani prasanja nautro e: KAKO SI ? na toa eden kolega se pobuni ... normalno prvo mu opcu ... - sto ima da me prasuvas kako sum; ti doktor si? - a i da ti recam glavata me boli ... ke mi pomognis ??? - ke mi kazes DOBRO UTRO !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
koga odevme da posumuvame ... sega taa suma za zal izgore ... odevme so avtobusi ... i se kaci eden policaec .... soferot prikoci ... nekoj vikna: - drzete ja inercijata !!! policaecot se fati za pendrak... minuva niz avtobusot i prasuva: - koj vikna drzete ja policijata ??? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Po inercija, zlato moe...inercija... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |