IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Комплекси
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Комплекси

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
Автор
Порака
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2006 во 00:41
sega vece ne se zamaram koj sto ke mi kaze... svativ deka treba da si ziveam samo za sebe a ne za drugite...
a toa e najvazno, neli
Read an cry!!!!!
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2007 во 21:02
slepce......
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 22:40
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

site lugje normalno imame kompleksi....

kaj nekoi lugje se poizraziti, kaj nekoi ne, nekoi se svesni za svoite kompleksi nekoi ne....

strasno e da imas kompleksi....vo sekoja sredina, pred site kje gi istaknuvas i si pravis loso samiot sebe a loso vlijaes i na drugite.....

svesni li ste za vasite kompleksi? mozete da zboruvate otvoreno za niv?

Дефект во хипоталамусот.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2007 во 22:09
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

site lugje normalno imame kompleksi....

kaj nekoi lugje se poizraziti, kaj nekoi ne, nekoi se svesni za svoite kompleksi nekoi ne....

strasno e da imas kompleksi....vo sekoja sredina, pred site kje gi istaknuvas i si pravis loso samiot sebe a loso vlijaes i na drugite.....

svesni li ste za vasite kompleksi? mozete da zboruvate otvoreno za niv?

Манија.
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 13:00
Imam komplex deka nikoj ne me saka radi samata mene tuku radi toa sto go poseduvam
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
kocko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kocko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2007 во 15:36
a sto poseduvas?збунетост
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2007 во 22:58
toa sto si go smetav za kompleks me odaleci od mnogu sansi,
kolku glupavo! nekogas si gi potcenuvame dobrite strani po cena na
"kompleksot" koj si go sozdavame sami. se e vo glavata!se!
people are strange
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2007 во 21:27
,,IN VINO VERITASS,,
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 15:18

Sakav da ja otvoram temata no gledam imalo porano..

Jas eve si imav KOMPLEKS NA TAVANSKA METLA koga bev mala..смеење
Na uciliste nikogas ne digav raka za da ne me izvadat na tabla, pa site da vidat kolku sum visoka (kako da ne znaeja inaku смеење).
Ucitelkata pak kako za inaet sekoj cas me digase (sigurno videla vo sto e rabotata)!..кубење%20коса
Duri i edna slika skinav so oddelenieto, koga nekoj me prasa: "A toa ucitelkata vi e?" (se odnesuvase na mene!)... хи,%20хи...
Sega si se smeam na glupostite i ponekogas koga ke se poglednam vo ogledalo sama si vikam, kaj si mori TAVANSKA METLO?...
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 17:15
Еј јас обратно, се чувствував ко џуџе. Во осмолетка скоро сите другарки беа повисоки од мене, а што беше најтрагично јас бев најстара а имам најдетско лице, па само ме штипкаа и ме третираа како бебе. Кога се запишав средно сретнав многу девојчиња на моја висина и потоа воопшто не се чувствував ниска и имам поголема самодоверба. Освен тоа сфатив дека има и предности што сум мала, сегде ме собира и можам да се мушнам Туку другиот проблем остана... Уште ме штипкаат и ми се обраќаат со деминутивна форма
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2008 во 19:44
...mene... mi nabivaat drugite kompleks... na losha... a jas samo se trudam... sekogash da ja kazam vistinata...
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 09:15
големо%20гушкање
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 11:39
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...mene... mi nabivaat drugite kompleks... na losha... a jas samo se trudam... sekogash da ja kazam vistinata...

..Epitetot ke si go nosis cel zivot...vazno e da ne povruvas i samiot deka si los..ke prestanes da ja zboruvas vistinata......a togas ke bides samo eden obicen lazgo...

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2008 во 11:59
....УУУУУУФ ,КОЛКУ САКАШ...голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.