![]() |
|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 30> |
Автор | ||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Изменето од SeXY - 11.Октомври.2007 во 12:53 |
||
![]() |
||
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
fala vi mnogu, ne, "BLAGODARAM" na "SeXY & NRGMKD" za pomosta i sovetot sto mi go dadovte
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Искрено да ти кажам, и јас би се изнасмеал. Сепак друже со 10-15 години стар PC, и јас не би ставал антивирусна програма. Најарно земи си нов. Знаеш како викаат ново си е ново, или што е подобро. Се што е ново подобро од старото. Инаку касперски на толку стар PC, не ни помислувај. Башка што engin - от на Kaspersky е тежок и за модерните PC, a камоли за старите. Ако ти е стало до антивирус, јас би ти препорачал, некоја постара light верзија на антивир. програма, и колку толку раат ќе бидеш.
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Аууу па ја не до читнав за пц колку е старо
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
иако е надвор од тема, сепак не би ги препорачал анхоч како избор за твојот иден ком... Во последно време прават конфигурации со застарени типови на хардвер, при што за година до две нема да можеш даго надградуаш комот, а да не зборам за тоа дека многу често почна да им се расипѕва хардверот побрзо отколку што е потребно... Мој препорака се или Ривер софт или Сет компјуери
![]() ![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
а антивурс се знае, Касперски суште е непобедлив, иако веќе не можеш да го најдеш во кракувана верзија, нормално новиот 7.0 кој било кој клуч да го стаиш ќе го најдат и ќе го прикажат како блеклистед... тешко да најдете кракуван Касперски кој што ќе работи со добро кракуван клуч...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
pfffffff ja imav info deka anhich se najok ali aj nema veze ne zamaravam za rekla kazala muabeti
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
па не се рекла казала, сум во тој бизнис со комовите, и знам точно кој што родава
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ok a za amc ????
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
види, само Нико компјутери се пожалосни од Амц
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Еееееее нема крај sh*t незнм од кај да земм ај мунти
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од SeXY - 14.Октомври.2007 во 11:33 |
||
![]() |
||
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
Blagodaram na gornite clenovi sto mi odgovorifte, toa je taka receno novoto si je novo a i je ubavo, sakav da stavam slika od komputerot moji ali gore kade sto pisuva "insert image" je samo od internet, zosto ne me ostava da stavam slika od komputerot moji ne znam.
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
|
хмм немаш уште постови за да имаш таква дозвола мислам дека треба да имаш статус на сениор( под никот) па да имаш такав опција...
иначе за слики од нет најдобра и најбрза веб страна е http://tinypic.com/ каде 2 код правиш copy i paste на форумот ![]() поубаво објаснение тука http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=4533 и веќе не бидете офф топк темава е за антивируси поздрав! ![]() ![]() Изменето од SeXY - 14.Октомври.2007 во 12:56 |
||
![]() |
||
|
toa je tocno ghost, evo eden prijatel moj se vidovme bese mnogu iznerviran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |