![]() |
|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 30> |
Автор | ||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pfffffff ja imav info deka anhich se najok ali aj nema veze ne zamaravam za rekla kazala muabeti
![]() |
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
а антивурс се знае, Касперски суште е непобедлив, иако веќе не можеш да го најдеш во кракувана верзија, нормално новиот 7.0 кој било кој клуч да го стаиш ќе го најдат и ќе го прикажат како блеклистед... тешко да најдете кракуван Касперски кој што ќе работи со добро кракуван клуч...
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
иако е надвор од тема, сепак не би ги препорачал анхоч како избор за твојот иден ком... Во последно време прават конфигурации со застарени типови на хардвер, при што за година до две нема да можеш даго надградуаш комот, а да не зборам за тоа дека многу често почна да им се расипѕва хардверот побрзо отколку што е потребно... Мој препорака се или Ривер софт или Сет компјуери
![]() ![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Аууу па ја не до читнав за пц колку е старо
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Искрено да ти кажам, и јас би се изнасмеал. Сепак друже со 10-15 години стар PC, и јас не би ставал антивирусна програма. Најарно земи си нов. Знаеш како викаат ново си е ново, или што е подобро. Се што е ново подобро од старото. Инаку касперски на толку стар PC, не ни помислувај. Башка што engin - от на Kaspersky е тежок и за модерните PC, a камоли за старите. Ако ти е стало до антивирус, јас би ти препорачал, некоја постара light верзија на антивир. програма, и колку толку раат ќе бидеш.
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
fala vi mnogu, ne, "BLAGODARAM" na "SeXY & NRGMKD" za pomosta i sovetot sto mi go dadovte
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
|
Изменето од SeXY - 11.Октомври.2007 во 12:53 |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Горе доле коректна површинска дефиниција за антивирус. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
fala ti mnogu "SeXY" za sto mi objasni, sega i jas se ucam nesto poleka i sigurno, nemoj da se smees so ova sto ti go pisuvam ili da mu kases na nekoj drugi da go cita golema stramota je, site mi velat computerot moj je spor jas se prasuvam kako da go napravam pobrz kakva xrana da mu dadam, gravce so meso ili post-prazen, ako se dvizi computerot poveke vreme kako sto se dvizam jas ne samo na edno mesto pa ke si spor, koji antivurus jas pak ne ke znam kako da go stavam.
![]() ![]() ![]() |
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
|
антивирусните програми се програми кои служат да го прочистат комјутерот во случај да е нападнат од Вируси!Како и повекето различни видови на вируси така постојат и повеќе подобри или полши антивирусно програми зависии и од наманата на нивното користење и видот на заштита кои тие го поседуваат според нивните перформанси
![]() Како еден од најмокните до сега е Нортонот кои штити буквално се ( спајеви, тројани....) но за да се овозможи негова инсталација и успешно функционирање потребен е навистина компјутер со изузетна доообра конфигурација( брзина, рам) .. затоа за домашна употерба е доволен Kaspersky какo најдобар антивирусен програм! Неговата инстакација е мошне брза и едноставна а доволно е да најдете од каде да го симнете (free full version) со се лиценца... зачи ве упатувам во темата за интересни линкови на Ghost и таму да си ја симнете оваа програма! поз ![]() |
||
![]() |
||
|
pa evo sreka sto go najdof ovoj forum da mi objasnite sto je antivurus deka denes go slusnaf ova nesto, computerot mi je malce spor ne znam od osto, pa ako mozi nekoj clen da mi objasni toa ke je dobro ako ne toa ke je dobro pak
![]() ![]() ![]() |
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
|
Kaspersky rullz
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sokol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
|
Имам Bitdefender Antivirus plus v10 ,многу е јак со касперски меѓу најдобрите моментално, само што не можам да го апдејтувам.Ако го укључам аутоапдејт го брише серилаот и треба нов да му ставам.Има ли некој решение како да ги ставам новите дефиниции зашто ми се од декември 2006.Веќе страв ме фаќа |
||
![]() |
||
ljupce_piroman ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Локација: Zambia Статус: Офлајн Поени: 13 |
|
jas koristam Active Virus Shield :)
+free e +zakon=najdobar antivirus :) :) :)
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |