![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 444445446447448 1099> |
Автор | |
bajaderam ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe ostaj se ovie denesni maski takvi se
namesto da se raduvaat na toa sto ima takvi luge irence milo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenka b. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1128 |
Val na koncertot slusnav mnogu pesni koi se kako za mene
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bajaderam ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i za mene
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
val ja poznavash ti irenka B. ili ne?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ja da ja vidam sigurno ja znam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
So Irenka sme piele kafence na dva-tri pati,Djaki |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
unikaten budala sum,
aj ciao
ne zasluzuvam da bidam tvoj drugar val, ti si mnogu pametna i kulturna
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore
Tosse majstore |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Djaki,se zezas ti..te poznavam vekje...nisto ne me iznenaduva
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Val, gledas deka prva provociras...
jas velam deka sum budala, t.e. lud a ti mi glumis zbuneta...
e pa sti i pravi ludiot na zbunetiot???!!!
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Djaki...aman,uste 10 min ke si odam..ne me zezaj sega na kraj..i taka e denov tezok |
|
|
|
![]() |
|
so udarot na gong opznacivme tocno 16 casot... Val aj spermaj se poleka i odi doma , mazti spremil rucek , sin ti uste malku ke se vratri od uciliste, gubat matematika ...
prijatno,
aj sega....
kako ke izdrzam jas izdrzi i ti
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Prijaten den na site
Caooooooooo
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 444445446447448 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |