![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 473474475476477 519> |
Автор | ||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dosta be...ke rasipes post
![]() ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
200 dajem samo glasot da i go cujam..
kaj otide Kate Winslet ?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
ja izbrka...so toa tvoe "ZZBOGUM'
![]() |
||
![]() |
||
|
aj ke dojde sega...vikni u koloru..i to na cel glas
![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
pretpazliv sum so nea, prvo i kaav na LP deka se zezam pa potoa napisav na tema ...
znam sto pravam jas...
Lilija nikogas nema da ja izgubam, barem ne po moja vina
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
hehhe...bravo be Djaki
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
♪ ♪ ♪
na te mislim kada zora svane
reklamata od frank kafe ... upm ... kafe mi se pie
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
koga ke se oslobodi ke dojde sama
ne moze taa bez mene
lista na zeni koi ne mozat be z mene :
1.
2.
3.
4.
heheheh, ne kzuvam
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
Teto ma....aj dosta za raceto....dajte nesto drugo......
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
tete, bez ogled deka si postara, sto mislis mozes da te napravam zavisna od mene, da ne mozes bez mene nitu minuta
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
jao pak se razminavme?..zlato..te zadevaat?..lele teto..nim ma...:)))
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ehhehehhe nekoj mu fali gupka denes?
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
hahhahahahhaaa......tesko teta.....eve mene kolku mi e tesko...me zafati djakomanija......
![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
stvarno??? i tebe te moleshe da mu odish na gosti???
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 473474475476477 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |