![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 433434435436437 1099> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
џаки ....
колку пати до сега си ја замислил вал разголена???
|
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Pitu, galiba se plasis i da prashash... a be shto vojvoda si ti?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
елај ми тогаш ти...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
e pa elaj mi i ti pitu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Pitu, ne zaebavaj i ti sega, da ja zamisluvam Val gola...
koga bi sakal bi i predlozil... ako ne prifati naogjam druga, ja plakam ako treba i eto ti
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
а каде се целуфките?????
![]() |
||
||
![]() |
||
|
e jebiga sega izborot e pomal ...
samo od istocniot del i od zapadniot sosed ima roba, ama sepak funksioniraat "instituciite na drzavata"
se zaebavam
![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
некако не ми се верува....
толку да си со сиромашна фантазија?????????
не ја посакуваш вал царицата твоја????
|
||
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
eve se
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
|
ne sum ja zamisluval gola, ama ponekogas sum zamisluval kako da sme vo akcija ...
fakt e deka Val e "rasna zdrebica" i retk okoj ne bi poskal da ja ima
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
ааа така разбираш....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Sto e muabetov za mene????????Nepristojni ste i dvajcata
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Djaki,samo ti fantaziraj...
![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
|
Val, jas iskren kako i sekogas
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 433434435436437 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |