![]() |
|
Насабајле прво... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 26> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vo wc se gledam na ogledalo i si se nasmevnuvam, za da mi pocne denot so nasmevka, eve vaka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Прво секс партија, а потоа се според планот.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
nasabajle prvo stanuvam, idam u vece ,posle mocam, pa se mijam, pa iskacam od vece pa se oblakam (edna nogavica sekad utinjam)
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
gledam
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
se izlezhuvam podolgo vreme i se molam nemoj pak da mu preteklo kafeto na mazh mi, si varam chaj i si go pijam chitajki neshto, a vo pozadina mi e vkluchena vh1 tv
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
stanuvam vo rok od edna minuta,...mocham,...si varam kafe,...go ispivam,...i ,..ponataka razlichno sekoj den,..,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
go isklucuam alarmot na tel, ke go vidam saatot i si vikam iam vreme uste malce da si polezam i se taka dodeka ne se osvestam deka pak ke zakasnam
![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
pozdrav do Kreatorot
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Otvaram oci............
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Fala ti Boze sto se razbudiv
|
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
uf, aj uste 5 minuti samo da dremnam... a posle 5 min mmmmmm mislam pravo na utrinskoto kafence |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
otsabajle koa otidov u vece i poglednav u ogledaloto srce me stegna koa se vidov, se zasemetiv i za malce ke padnev u kadata
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
mm mmm ostanuvam da lezam na krevetot i da se izlezavam
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
лежам и го планирам остатокот од денот..а потоа го стискам старт копчето на компјутеров, со телото сум сеуште под ќебе само рацете ми се на тастатура и останатото е историја....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |