![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 400401402403404 519> |
Автор | ||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
edna moja rodnina u VEST...ja imase na naslovna ...ja slikale dodeka kupuvala cigari na pazar....a udarno se zborese za sverc so cigari
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
hehhehhe..mora da se bide aktuelen:)))
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
naj ozbilno...ne e vo red...ona sirota po evtino na pazar kupuvala......trebase na gro plan sitkacot da go dadat ne kupuvacot
|
||
![]() |
||
|
a uste doterana...nasminkana ..od rabota na vrakanje doma
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
DOBAR DEN!!!!!!
Леле колку сте брзи...прво имаме: ,,Дојде, дојде есента, ах што ни донесе,, па дури после...,,Иде време снежно, снежно, в душа носи лавина...,,
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
каснам само 5 минути и 0 секунди...тука сте????
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
i ti li se vraboti vo "tochno vreme"??
![]() dobar den gospoza
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
hehehhehhe sto sme raspeani ponedelnicki..ako samo taka neka ni tera nedelata
|
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
dobar den Lili..kasnis...ja propusti nagradata...
![]() |
||
![]() |
||
|
а бе си иам ја ,,тањир супе,, уште од минатата недела, доста ми е...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
kaj si drugarice?..
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
nee...supata u ova gorestina i ne se cuva...mislev lopata...sneg do sega cistevme...a ti ke poigrase okolu
![]() |
||
![]() |
||
|
kao tri leptirica
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 400401402403404 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |