![]() |
|
Кои странски јазици ги знаеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Автор | ||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
англиски,германски,италијански.малку француски,шпански,латински и овие нашиве(српски,хрватски и босански)
|
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
![]() |
||
LIPS ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
|
Kako prv makedonski, potoa italijanski, bugarski, angliski i tolku
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
|
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
Англски,Македлонски и Српски
|
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
Англиски, Српскиот нит го знам нити пак сакам да го знам, никаква иднина не ми дава тој јазик
![]() ![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
го разбирам англискиот, доколку нема мкд превод, го гледам без превод, али секогаш кога зимам ффилмови, барам строктно да бидат со мкд превод, доколку купувам филмови, тогаш купувам само со мкд превод. Јас и отворено кажуавм дека оние куќи што продаваат филмови, се буквални аматери во таа област, бидејќи продаваат филмови со српски и хрватски преводи. И нив треба да им се одземе лиценцата за работа, бидејќи не сакаат да платат некој да им ги преведува, па ајде лупај батеее на пазар копии од србија и хрватска. Не знам дека таму има филмови со наши преводи јеби га
![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
prevod molam ![]() |
||
![]() |
||
Анжелика ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
|
знам англиски добро, малце шпански, а учам германски и тешко ми оди,вероватно затоа што не ме привлекува тој јазик. сега пак гледам сите учат албански им треба за на работа. јас би рекла и италијански да учиме.
![]() ![]() |
||
..........
|
||
![]() |
||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
|
ooooooooooo eeeeeeeeeeeeej |
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
![]() |
||
Trina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 29 |
|
Makedonski(majchin)
Angliski (od shkolo)
Norveshki (i sonuvam na ovoj
![]() Danski (Chitam i razbiram)
Shvedski (razbiram)
Srpsko-hrvatski (morav od 5-oddelenie)
Bugarski (pa komshii mi bea)...
Pa jas poliglot izlegov na kraj
![]() ![]() ![]() Изменето од Trina - 05.Октомври.2007 во 19:18 |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
Македонски , нормално мајчин јазик е
![]() Англиски , 70-80 % го знам и го користам кога не ми текнува некој збор на германски ![]() Германски , морам пошто наставата е таква и сите книги по ред ![]() Албански ,, читам и малку разбирам Италјански , читам , а не го зборам Бугарски , таков ми е дијалекто ![]() Српски , поради колегите срби ![]() Шпански, не го знам, ама го разбирам по малку поради тоа што комшиката е многу гласна и секој викенд вика гости кај неа , се шпанци. Шведски ....годинава почнувам да го учам, умирам по оваа држава ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
GRCHKI.....moram da naucham.....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
jas znam
eden edinstven jazik |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |