![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 390391392393394 519> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Malku smesno zvuci na makedonski
Da li se sekavas Mare,
Na prvata ljubov Nikoj ne ne zabeleza zasto beve mali Jas bez tebe ne ziveam Doagjam i te baram Ti bez mene ne ziveese Doagjashe me barashe Po mirosni cvetovi Ponekogas se baknuvavme Kako maz i zena Se igravme pod dinja |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
zdravo Lili
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
ne mi e rusinkata tuka momentalno , inace ke dobiese i prevod na ruski
pa i na francuski
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
Здраво Џаки
а бе Џак, толку добри песни има за прва љубов, кај ја најде оваа???
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
heheheh mozda bolje zvuchi u zivo:)))))
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
ма иди бегај..хехехе....:)))))
![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
|
Lilija, ke mi otvorish rabota da ja prevedam I da ja adaptiram cela pesna, pa da vidish kolku e dobra. |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
ами прави нешто..хехех
поздрав до сите..:)..чао..
|
||
|
||
![]() |
||
|
чао
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
dobar den
![]() |
||
![]() |
||
T-E-T-E ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
sto kejf bilo da se druzam so T_E_T_E..odaman ne sme praele muabet vaka u cetiri"oci
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
neli ti e sram? sega li se stanuva?
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 390391392393394 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |