![]() |
|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 291292293294295 1099> |
Автор | |
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ДОБРОУТРО ДОБРАДЕН
![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro utro dime
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kako ste utrovo???
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zdravo val |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Super sum mila,eve nesto citkam i Ve druzam...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kaj se drugite,,
Lou znam zamina za Germany...
![]() Dime...ti kaj ispari??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
AMA ZATOA VAL HEKTOR E TUKA
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
![]() Kako si denes??
Novo,staro kaj tebe>
|
|
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
tesko val mnogu rabota imam , vo 4 utrovo si legnav , opet nenaspan
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Dobro utro Socijalizam: Imaš dve krave. Vlada uzme jednu da je da nekom drugom.
Komunizam: Imaš dve krave. Vlada uzme obe i da ti mleko. Fašizam: Imaš dve krave. Vlada uzme obe i proda ti mleko. Nacizam: Imaš dve krave. Vlada uzme obe i ubije te. Birokratija: Imaš dve krave. Vlada uzme obe, jednu ubije a mleko prolije niz odvod. Kapitalizam: Imaš dve krave. Prodaš jednu i kupiš bika. Anarhija: Ukradeš susedovog bika i ubiješ vladu. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
a za kambodzanski komunizam nemas pisano
![]() falat uste nekolku tocki pogore djakondo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zdravo Djaki,kako si?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Odam na pauzaaaaaaaaaa
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 291292293294295 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |