![]() |
|
Топ 10 острови на светот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abe taa Bora na kvadrat nekako mi se chini najdobra....dali zosto samo uste nea ne ja posetivme....?Se drugo vidovme samo taa ostana,pa ajde tamu ke odime. Znaes,podovite na kolibite se napraveni od staklo...i se gledaat ripchinja,rakchinja...se.Tebe ke ti ostavam obvrska okolu aranzmanot...i ke chekam da kazes koga se poadja.... ![]() PS.Gledaj da bide poveke od 30 dena.... Изменето од mamma - 20.Септември.2007 во 21:06 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,.....i mene mi e chudno,..pokraj vakvi rajski ubavini,....u svetot,...globalnite turisti,...i jadranskite ostrovi gi vbroile vo najubavite,...stvarno nesfatlivo,...
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
мамичко, ке те чекам да ми пишеш на кој остров имаш желба да одиме за нова година ?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]()
Bermuda, The Caribbean
![]()
Mauritius, Africa
![]()
Phuket, Thailand
![]()
Maui, Hawaii
![]()
Santorini, Greece
![]()
Seychelles, Africa
![]()
Bora Bora, French Polynesia
![]()
Sicily, Italy
![]()
Fraser Island, Australia
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |