![]() |
|
Постои ли нешто од кое сте зависни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 31> |
Автор | |
bibi_hippy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZASEGA NE SUM OD NISHTO ZAVISNIK.
|
|
'UTRE' postoi samo vo kalendarot na BUDALITE!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Bebeska infantilnost, toa e zavisnost, a se drugo i ponatamosno e samo bleda i iskrivena kopija
|
|
![]() |
|
v-sara ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 53 |
APTEKARKI
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
"NEPOTREBNO_POTREBNI" raboti...pozdrav za Ruza,
|
|
![]() |
|
*bibi* ![]() Група ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
ПРЕД ОВА ЗАВИСНИ БИ СТАВИЛА НЕ ЗАВИСНИ ТАКА СЕ ЦУВСТВУВАМ И МИСЛАМ ДЕКА СУМ ДОВОЛНО ОК ДА МОЖАМ САМ-А НЕ СО ТУТОРИ ЦЕЛ ЖИВОТ...........
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
zavisen sum samo od mojot kompjuter
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Зависен сум од многу работи, ќе се обидам да набројам само некој од нив.
![]() -цигари, алкохол, добра дрога од време на време, убави девојки и нивното друштво, свирење гитара, шитање на добра книга стрип или списание, музика многу музика, идење по голема нужда, идење по мала нужда, миење заби насабјле, секс, видење љубов, први бакнежи со девојки што многу ми се допаѓаат, готвењето на мајками, сериозноста на таткоми, љубовта кон братми, внук марко бебенцето, чоколадо, к*рт кобејн, интернет, форумов, кршење на законот, уффф и ме мрзи да пишувам уште многу други работи. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Анжелика ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
zavisna sum od ljubov
![]() |
|
..........
|
|
![]() |
|
wilma ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
soprugata na mojot najdobar drugar non stop ja sledam na tv,u zivo,radio-sekade ama bas sekade
![]() |
|
![]() |
|
wilma ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8 |
idol mi e za zena na 21 vek |
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Od kaskaval
![]() |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Od wc papir
|
|
![]() |
|
AshtrayGirl ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
од гушкање
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bajaderam ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |